Το ακριβό φαρμάκι

by Mary Webb | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by cardilian of Skyros - Σκύρος, Evia Greece on 7/23/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by cardilian from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Friday, July 23, 2010
Περιγραφή:

Υπάρχει μέσα σ' αυτό το έργο ένα κεφάλαιο - η σοφίτα με τα μήλα - που ασυζήτητα είναι απ' τις ωραιότερες και ουσιαστικότερες σελίδες που γραφτήκανε ποτέ, για την αποκαλυπτική δύναμη της αληθινής σιωπής και της δίχως αξιώσεις μοναξιάς μιας ανθρώπινης ψυχής, επάνω στο Μυστικό της Ερωτικής Αιωνιότητας. Οπως το γεγονός αυτό καθ' εαυτό, οι σελίδες τούτες μπορούν να διαβαστούν και να ξαναδιαβαστούν - ως ένα από τα γνησιότερα ποιήματα - δίχως να κουράσουν ποτέ... ...Αλλά γενικά σ' όλο το βιβλίο, εκείνο που γοητεύει είναι ακριβώς αυτή η βαθύτατα σταθερή ανταπόκριση σε κάθε φράση και σε κάθε λέξη της ανθρώπινης ψυχής και της γύρα φύσης...το ξεχωριστό θέλγητρο του έργου είναι προπάντων αυτή η διαρκής συνήχηση, η σ' ένα αδιαίρετο σύνολο συνύφανση των προσώπων του έργου και των γύρω τους πραγμάτων... Aγγελος Σικελιανός

Journal Entry 2 by karjim at Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Saturday, August 28, 2010
Λίγο παλιάς κοπής βιβλίο (μετάφραση Άννα Σικελιανού) , γεμάτο Αγγλική επαρχία , μάυρο και ακόμα πιο μάυρο - αλλά με happy end. Δεν τρελλάθηκα αλλά επειδή μου τελείωσαν όλα τα βιβλία που είχα για ανα΄γνωση στις διακοπές γέμισε ευχάριστα (διόρθωση ικανοποιητικά) το κενό...
Τελικά θα το απελευθερώσω εγώ...

Στη Σκύρο, προτελευταία μέρα των διακοπών...

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!

You may find us Greek at BookCrossers Greek Forum of this site.

To leave a comment (and let me know you found the book) write (on the top left “Enter BCID”) the code number you will find on the label inside the book and click “Go”
Thank you and enjoy reading this!

Bon Voyage little book!Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Monday, September 06, 2010
Εχω ενθουσιαστεί με το ταξίδι αυτό των βιβλίων. Θα το διαβάσω για έναν λόγο παραπάνω, γιατί το βιβλίο αυτό μοιάζει σαν να ήρθε και με βρήκε.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.