Terveisin Karo

Registered by Kipsu of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/6/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Kipsu from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 06, 2010
"Hilpeä ja hulvaton esikoisteos. Moderni romaani koostuu sähköpostikirjeistä, jotka on osoitettu parhaalle ystävättärelle, isälle, äidille, taloyhtiön isännöitsijälle ja poikaystäville, todellisille ja kuvitelluille.

Sähköpostiviestien kirjoittaja on kolmeakymppiä lähestyvä Karoliina Palm eli Karo, joka on juuri eronnut pitkäaikaisesta poikaystävästään. Karo asuu parisuhteen jälkeen yksin ja on vähän eksyksissä sekä henkisesti että konkreettisesti. Ja tietenkin hänellä on vimmattu haku päällä. Englannissa asuva ystävätär saa toimia varaventtiilinä hankalille tunteille, samoin kuin ilon ja riemun purkauksille, mutta osansa saa muukin lähipiiri.

Karon elämä on täynnä sattumuksia, kommelluksia ja hullunkurisia tilanteita, joiden keskellä päähenkilö yrittää löytää aikuisuutta, mielenrauhaa ja sisintä itseään."


Luin kirjan joskus työpaikalla, kun oli hetkiä, jolloin ei ollut mitään tekemistä. Kevyttäkin kevyempi kirja, mutta ei muistaakseni kuitenkaan kammottavan huono. Sopii varmasti esimerkiksi kevyeksi kesäviihteeksi ja siksi taidankin vapauttaa tämän kirjan kesän Pikkupaikkakunta-haasteessa.

Released 8 yrs ago (7/18/2010 UTC) at Leikkipuisto in Oripää, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lukuiloa! Olet löytänyt Bookcrossing-kirjan! Toivon, että pidät kirjasta ja ilmoitat täällä löydöstäsi. Voit pitää kirjan itselläsi, antaa sen ystävällesi tai vapauttaa sen edelleen. Voit ilmoittaa löydöstäsi rekisteröitymättä, mutta rekisteröitymällä voit Sinäkin seurata kirjan matkaa maailmalla.

Lisätietoja suomeksi Bookcrossingista löydät seuraavasta linkistä:
http://bookcrossingfinland.net/wiki/

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Oripää, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, July 20, 2010
Tällaisia kirjoja on mukava lueskella kesällä mistä tulee itsellekkin hyvä fiilis.
Löysin tämän kirjan Oripäästä kun tulimme isoveljen kanssa syömään jäätelöitä K-Extran takana olevalle leikkikentälle.
Huomasimme että siinä leikkikentän pöydällä oli jokin kirja ja siinä luki: Free book ota mukaasi.
Luimme vielä allaolevan tekstin ja tajusimme että tämä oli juuri tälläinen maailmaa kiertävä bookcrossing kirja ja päätimme ottaa sen mukaamme.
Kotona mietin että jaksaisinko lukea tätä kirjaa kun en itse oikeastaan lue paljon kirjoja,mutta päätin ruveta lukemaan ja kun olin lukenut ensimmäiset sivut mieleni muuttui täysin.
Aloin lukemaan kunnolla ja pian olin jo saanut luettua monta kymmentä sivua.
Joten sanon vaan että tässä on hyvä kirja!

Journal Entry 4 by wingsakirmowing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, September 25, 2018
Kirja löytyi tänään Sirkkalan kirjanvaihtohyllystä Turun yliopistolla. Oi kunpa tietäisimme, missä se on tässä välissä seikkaillut...

Lukemista mukaan Julinian lounaalta.

Onneksi olkoon, löysit kiertävän kirjan! Ota mukaasi, lue ja palauta joskus kiertoon uusia lukijoita etsimään. Mukavaa olisi myös, jos piipahtaisit täällä kertomassa mitä kirjasta pidit ja minne olet sen jättänyt :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.