Pimeä huone

by Minette Walters | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9510227862 Global Overview for this book
Registered by wingPelluwing of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 6/4/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPelluwing from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, June 04, 2010
Minette Waltersin kirjat tuppaa olemaan hieman sekavia alkuun, mutta vähitellen kaikki juonilangat kutoutuvat yhteen. Tämä oli oikeastaan alussa aika karseaa luettavaa. Kirjan murhien kuvailu tuntui tosi ällöltä, vaikka luulisi, että olen jo jonkusen murhakirjan ehtinyt lukea eikä tämänkään pitäisi järkyttää. Kuvaus Jinxin aviomiehen murhasta ja Jinxin vaipumisesta hirvittävään suruun ja masennukseen vetosi kai johonkin romantiikannälkäiseen osaan minussa, mutta myöhemmin se romantiikka sitten jotenkin vesittyi.

Juonessa ja siinä mitä odottaa oli joitain muitakin vaihdoksia, mikä on tietty ihan nomaalia rikoskirjassa, mutta nyt ei vain oikein kolahtaneet nuo. Olen kai liian pettynyt kun odottamani vuosisadan rakkaustarina vesittyi.

Alku kirjassa oli tosiaan mielenkiintoinen karseudessaan ja mahdollisessa romanttisuudessa, mutta sitten alkoi kyllästyttää ja murhaajankin arvasin liian aikaisin. Kirjassa ärsytti liika kertaaminen. Asiat kerrotaan ensin lukijalle ja sitten muutamien sivujen päästä hahmot tajuavat samat asiat.


Kirja odottaa vielä tuunaamista ja tämän journal-merkinnän muotoilu odottaa sivuston korjaamista.

Journal Entry 2 by wingPelluwing at Lappeenranta, Etelä-Karjala / Södra Karelen Finland on Thursday, July 01, 2010
Tuli tuunattua. Takakannen teksti on harmajan rekisteröimän kirjan journalista. Kuva on Tiedelehden fraktaaleja käsittelevästä artikkelista ja tausta on K-raudasta saadusta tapettikirjasta.

Takakannen teksti ei tulostaessa oikein tarttunut kunnolla, kun tapetti on niin paksua. Pitänee jatkossa kokeilla tulostaa koulun mustesuihkutulostimilla, jos tarttuisi paremmin kuin kotona olevalla lasertulostimella.

Journal Entry 3 by Nadezda at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, July 16, 2010
Rakastan Minette Waltersia! Ensimmäinen sivu, jonka perusteella tämän kirjan siis valitsin luettavakseni, vaikutti jollakin tavalla tutulta ja houkutti siksi valitsemaan. Tuttuus johtuikin siitä, että minulla on tämä omana ja olen joskus sen lukenut. Aion kuitenkin lukea uudelleen, koska en muista juonesta juuri mitään.

Journal Entry 4 by Nadezda at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, November 21, 2010
Tämä oli tosiaan hieman sekava aluksi ja vaati jonkin verran keskittymistä muutenkin, että pysyi kärryillä. Ihan suosiolla annoin periksi eri poliisien nimien ja poliisilaitosten muistamisessa.

Hassua oli, että luulin saaneeni täältä journal entryistä vihjeen murhaajasta ja harmittelin sitä kirjan viimeisen puoliskon. Oikeassa olin murhaajan suhteen, mutta ei täällä mitään vihjettä ole. Mistäköhän sitten luulin sen lukeneeni?

Journal Entry 5 by Nadezda at Sokos in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, January 11, 2011

Released 8 yrs ago (1/11/2011 UTC) at Sokos in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

5. kerroksen kahvilan BC-miitti. Kiinnostuneet tervetuloa!

Journal Entry 6 by heelinae at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, January 11, 2011
Nappasin PKS tammikuun vakiomiitistä, lähinnä tarjoan työkamulleni, jollei lukeminen nappaa niin vien miittiin tarjolle. Saattaisin lukea tämän kyllä uudestaankin...
Hienosti tuunattu kirja!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.