Παλιές φωτογραφίες θαμμένα μυστικά

by Αντώνης Νικολάου | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 960-8228-51-4 Global Overview for this book
Registered by elenadou of Thessaloniki, Thessaloniki Greece on 6/4/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by elenadou from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Friday, June 04, 2010
Ένας βιομήχανος, που ζει στην Αθήνα, βασανίζεται από παράξενα αλλά συγχρόνως και γοητευτικά όνειρα. Μια όμορφη γυναίκα, που δεν τη γνωρίζει, τον καλεί σ’ ένα μέρος που επίσης του είναι άγνωστο. Κάποια στιγμή αυτά τα όνειρα θα γίνουν έμμονη ιδέα, μέχρι που αποφασίζει, με την τύχη να του παίζει διάφορα παιχνίδια συμπτώσεων, να βρει αυτό το μέρος. Μια πανέμορφη λίμνη είναι η πυξίδα του. Τελικά ανακαλύπτει τη λίμνη σε ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό. Παράλληλα βρίσκει και τα πρώτα στοιχεία για την ύπαρξη της γυναίκας των ονείρων του. Μέσα από παλιές φωτογραφίες θα ανακαλύψει πως ο ίδιος και η μυστηριώδης γυναίκα δεν είναι ξένοι στο συγκεκριμένο χωριό. Ένα θαμμένο ημερολόγιο θα δώσει πολλές απαντήσεις σε δολοφονίες που έγιναν πριν από 60 χρόνια. Ένα αγόρι που δεν μπορεί να μιλήσει έχει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.
Το μυθιστόρημα Παλιές φωτογραφίες, θαμμένα μυστικά έχει την πλοκή ενός θρίλερ και ο αναγνώστης παρακολουθεί μια ιστορία που εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο, που τον ξαφνιάζει, καθώς οι ανατροπές είναι συνεχείς και το τέλος της αφήνει μια παράξενη γεύση αλλά και ένα ερώτημα. Ποια ήταν τελικά η πραγματικότητα;

''Μπορείς για πάντα να είσαι καλός; Πόσο κοντά είναι το καλό με το κακό; Πόσο απέχει ο εφιάλτης από τη χαρά που προσφέρουν οι πρώτες αχτίδες του ανοιξιάτικου ήλιου; Κι όμως, ακόμη και ο άνθρωπος με το αγγελικό πρόσωπο, αυτός που μόνο για την αγάπη ξέρει να μιλάει, μπορεί να μεταμορφωθεί σε σατανά και να γίνει δούλος του... Μια στιγμή μονάχα είναι αρκετή...'' -Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου-.

Journal Entry 2 by elenadou at Airport Makedonia in Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Thursday, October 28, 2010

Released 9 yrs ago (10/29/2010 UTC) at Airport Makedonia in Thessaloniki, Thessaloniki Greece

WILD RELEASE NOTES:

Θα το αφήσω στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Καλή ανάγνωση!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.