Η Μάργκεριτ και η πολιτική

by Virginie Lou, Βιρζινί Λου | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 2742719695 Global Overview for this book
Registered by okyrhoe of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 5/16/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by okyrhoe from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, May 16, 2010
Η Μάργκεριτ και η πολιτική
Βιρζινί Λου

Εκδόσεις Νεφέλη, 2000. Σειρά Παιδική Βιβλιοθήκη: Φιλοσοφικά Παραμύθια. ISBN: 978-960-211-519-0
Μεταφραση: Έφη Κορομηλά. Τίτλος πρωτοτύπου: Marguerite et la Politique, Virginie Lou (1998).
Εικονογράφιση: Frank Boyer

Από το οπισθόφυλλο:
"Οι άνθρωποι περιφρονούν τα ζώα ακόμα, τα χτυπάνε και τα τρώνε και αυτό είναι ανυπόφορο! Η Μαργκερίτ, η μικρή μας ποντικίνα, αρχίζει μια εκστρατεία για να σταματήσει επιτέλους αυτή η αδικία! Τι μπορεί όμως να κάνει, έτσι μικρούλα που είναι, για ν' ακούσουν τη φωνή της και να τη σεβαστούν;
Μόνη, τίποτα.
Αν όμως μαζέψει και όλα τα άλλα ζώα του αγροκτήματος; Θα μπορέσει άραγε να τα πείσει και να αναγκάσει τον μπαρμπα-Μισού να καθίσει μαζί τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων; Στη θεωρία της Μαργκερίτ τής φαίνεται πολύ απλό, στην πράξη όμως; Θα ανακαλύψει ότι ο δρόμος της πολιτικής δεν είναι στρωμένος με ρόδα (ή η πολιτική δεν είναι παίξε γέλασε)."

WILD RELEASE NOTES:

Το βιβλίο θα απελευθερωθεί στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια του 5ο Ελληνικού Συνέδριου BookCrossing, μεταξύ 21 και 24 Μαϊου 2010.

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.
Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!

Journal Entry 3 by rirou from Vyronas - Βύρωνας, Attica Greece on Monday, June 07, 2010
Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.