Fallhöjd

by Nick Hornby | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingDeepswampwing of Oskarshamn, Småland Sweden on 4/18/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingDeepswampwing from Oskarshamn, Småland Sweden on Tuesday, April 18, 2017
Taket på Hopparnas hus en nyårsafton. Det är norra Londons populäraste plats att begå självmord på, men fyra främlingar upptäcker att det där med att ta sitt liv inte är så enkelt när man blir avbruten hela tiden.
Den alltid lika solbrände Martin Sharp är en frukost-TV-personlighet som hamnat på kant med livet. Han hade allt -hustru, barn och karriär - men sumpade rubbet. Att ta livet av sig verkar för Martin vara den enda vettiga lösningen. Hans liv är inte längre uthärdligt.
Maureen tänker också göra det i kväll, och det är på grund av Matty, som aldrig lyckats lära sig det som normala barn lyckas lära sig, som att tala eller gå. Maureen älskar verkligen sitt barn och hon har alltid försökt att vara en god katolik, men nu känner hon att hon är redo att begå en fruktansvärd synd, den kanske värsta av dem alla.
Alldeles galen av hjärtesorg, ensamhet och ungdomlig ångest, för att inte tala om stora mängder öl och Bacardi, är ministerdottern Jess redo att hoppa, bara flyga från taket.
Och till sist är det pizzabudet JJ, en lång cool amerikan som ser ut som en rockstjärna och som ibland tycker han spelar gitarr som en sådan.
Fyra främlingar, som bara en liten stund tidigare var fast övertygade om att de inte hade någonting gemensamt och var helt inställda på att snabbt avsluta sina liv, börjar dela på de pizzor som JJ haft med sig. De börjar prata med varandra. Och snart upptäcker de att de har ännu mindre gemensamt än de förut trodde.
Nick Hornbys efterlängtade nya roman Fallhöjd är både rolig och mycket sorglig. Den formulerar frågor om livet och döden, om främlingar och vänskap, kärlek och smärta. Den ställer frågan om ett gäng självutnämnda losers och lite pizza kan hjälpa oss igenom en själens mörka natt.

Journal Entry 2 by wingDeepswampwing at Oskarshamn, Småland Sweden on Wednesday, April 19, 2017

Released 2 yrs ago (4/19/2017 UTC) at Oskarshamn, Småland Sweden

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Följer med på resa!

Journal Entry 3 by winghingraldwing at Motala, Östergötland Sweden on Tuesday, April 25, 2017
Kom till mig i ett stort överraskningspaket. Tack Deepswamp!

Journal Entry 4 by winghingraldwing at Motala, Östergötland Sweden on Friday, September 21, 2018
Mycket bra skriven och kul att läsa, jag glömde ibland bort det allvarliga ämnet som var anledningen till att personerna träffades. Läs den!

Journal Entry 5 by winghingraldwing at Sjukhuset, caféet vid huvudingången. in Halmstad, Halland Sweden on Thursday, December 20, 2018

Released 4 mos ago (12/20/2018 UTC) at Sjukhuset, caféet vid huvudingången. in Halmstad, Halland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

Min första utlämnade bok i årets adventskalender. Jag ska hälsa på en vän som legat sjuk länge och nu börjar tillfriskna. Det måste firas med ett boksläpp.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.