Νυχτερινή διαδρομή

by μιχάλης μιχαηλίδης | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by ThessalonikiBC of Thessaloniki, Thessaloniki Greece on 5/6/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by ThessalonikiBC from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Thursday, May 06, 2010
"Όταν συνήλθε, δε θυμόταν και πολλά. Ήταν εγκληματίας ή ήταν ο άρχοντας της πόλης; Ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα; Πώς κατάντησε αποκρουστικός και λειψός; Είχαν, όντως, αποπειραθεί κάποιοι να τον σκοτώσουν; Οι απαντήσεις που επιζητούσε έμοιαζαν να κρύβονται πίσω από τη σκοτεινή σκέψη των κοντινών του ανθρώπων. Όμως, όσο κι αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να τους εμπιστευτεί. Του μιλούσαν απότομα και συχνά χλευαστικά. Τον τροφοδοτούσαν με αλληλοαναιρούμενες εκδοχές για το παρελθόν του. Τον ξεναγούσαν σε μέρη επικίνδυνα. Διέπρατταν μπροστά του εγκλήματα. Τον έσπρωχναν όλο και βαθύτερα σε μια ζούγκλα ανομίας. Τον πίεζαν να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον υπόκοσμο. Ήταν μάλλον απρόθυμοι να του περιγράψουν λεπτομερώς την προηγούμενη ζωή του και, κυρίως, να του εξηγήσουν τι είχε συμβεί πριν από εκείνη τη μοιραία νυχτερινή διαδρομή. "

Released 9 yrs ago (5/21/2010 UTC) at 5th Greek BookCrossing Convention in Thessaloniki, Thessaloniki Greece

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Τούτο το τσίφτικο βιβλιαράκι θα βρεθεί μαζί με πολλά άλλα στη Θεσσαλονίκη για το 5ο Ελληνικό Συνέδριο BookCrossing. Θα πιαστεί και θα διαβαστεί από πολλούς άλλους αναγνώστες που με τη σειρά τους θα το αφήσουν ξανά να ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο! Βέβαια πρώτα θα τα σπάσει στο Συνέδριο από 21 μέχρι 24 Μαΐου μαζί με τους 100+ συμμετέχοντες! Αν το βρεις εσύ τυχερέ τυπά, σκέψου πως αποτελείς κι εσύ έναν κρίκο της αλυσίδας. Γιούπι!

This book is going to travel to Thessaloniki along with many others for the 5th Greek BookCrossing Convention! It is going to be caught and read by many people who themselves will let it travel all over the world! Of course, it will first have a great time during the Convention, from 21st to 24th of May with the 100+ participants! If you were lucky enough to find this book you can be part of the fun too! Hooray!


~~~~~~~Καλωσήρθες στο Bookcrossing!~~~~~~~


Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο.
Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing.

Επίσης, ρίξε και μια ματιά εδώ για να σου λυθούν οι απορίες: Ταξιδιωτικός οδηγός Bookcrossing
(thanks apapsa!)

Journal Entry 3 by kihli at Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Thursday, May 27, 2010
βιβλίο απο τη goodybag μου!

Journal Entry 4 by kihli at Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Wednesday, June 30, 2010
λίγο περίεργο στην αρχή,το θέατρο του παραλόγου,μετά όμως άρχισε να φτιάχνει και δε λέω,καλό ήταν ;) ιστορίες γκανγκστερικές,ένας τύπος που έχει ένα ατύχημα και μετά δε θυμάται τίποτα αλλά σιγά σιγά αποκαλύπτεται πως είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ένας Godfather με ιστορία...γυναίκες,ξέπλυμα χρημάτων,και όλα αυτά στην Ελλάδα φυσικά.

ωραία...

Journal Entry 5 by kihli at Achileion in Kerkyra - Κέρκυρα (Corfu), Kerkyra Greece on Wednesday, June 30, 2010

Released 9 yrs ago (6/30/2010 UTC) at Achileion in Kerkyra - Κέρκυρα (Corfu), Kerkyra Greece

WILD RELEASE NOTES:

έξω απο το Αχίλλειον

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.