Η ανάκριση

Registered by mariakall of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 4/5/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by mariakall from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, April 05, 2010
.

Στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο

Journal Entry 3 by karjim at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, December 11, 2011
Το πήρα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μη μείνω κι εγώ με άδεια χέρια. Ευχαριστώ Μαρία!

Journal Entry 4 by karjim at Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on Tuesday, December 20, 2011
Όταν πήρα αυτό το βιβλίο άκουσα ταυτόχρονα δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κριτικές. Στην mariaKall δεν άρεσε γιατί της φάνηκε σχεδόν αρρωστημένο ενώ ο maltrebus το θεώρησε εξαιρετικό. Νομίζω ότι είχαν και οι δύο δίκιο. Μικρό αλλά πολύ δυνατό, με ωραία γραφή, σπουσή και γνώση στο υπόστρωμα αλλά με τεράστια δόση υπερβολής και "αρρώστιας". Σίγουρα πολλοί θα το μισήσουν σα βιβλίο, ενώ άλλοι θα το λατρέψουν. Εγώ στέκομαι στη μέση. Το θεωρώ ένα καλό βιβλίο που θα ήταν εξαιρετικό εάν είχε καταφέρει να τιθασεύσει την υπερβολή του. Δεν ξέρω εάν δεν είχε αυτήν την υπερβολή βέβαια πόσο ενδιαφέρον θα είχε αφού το "στόρυ" είναι σχηματικό και το βιβλίο βασίζεται στην υπερβολή αιθημάτων, χαρακτήρων ακόμα και ιστορικών γεγονότων . Πάντως, με προβληματίζει λίγο η εμμονή των σύγχρονων "διανοούμενων" συγγραφέων με την αριστερή εξοριστολογία και αυτοαναφορικότητα. Το βιβλίο αποδεικνύει ότι δεν την ξεπερνούν ποτέ. Ίσω να μην μπορούν ούτε οι συγγραφείς να την ξεπεράσουν.

Στη συνάντηση των Αθηναίων Μαρτίου στη Βύνη.

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Στα κάλαντα των Αθηναίων. Και του χρόνου!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.