Οι μπλέ φακοί

by Δάφνη Ντι Μωριέ | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by ThessalonikiBC of Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on 2/21/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by ThessalonikiBC from Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Sunday, February 21, 2010
Προσπαθούσε να σκεφτεί αν είχε απομείνει κανένας άλλος που θα μπορούσε να εμπιστευτεί. Η οικογένειά της είχε σκορπίσει. Ένας παντρεμένος αδελφός στη Νότια Αφρική, φίλοι στο Λονδίνο, κανένας όμως πολύ στενός. Όχι σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον. Κανείς που θα μπορούσε να του εξομολογηθεί ότι η νοσοκόμα της μεταμορφώθηκε σε φίδι, ο άντρας της σε γύπα. Ήταν σαν να βρισκόταν κιόλας στην κόλαση. Εντελώς μόνη, απόλυτα ενήμερη του μίσους και της εγκληματικότητας γύρω της.

WILD RELEASE NOTES:

Τούτο το τσίφτικο βιβλιαράκι θα βρεθεί μαζί με πολλά άλλα στη Θεσσαλονίκη για το 5ο Ελληνικό Συνέδριο BookCrossing. Θα πιαστεί και θα διαβαστεί από πολλούς άλλους αναγνώστες που με τη σειρά τους θα το αφήσουν ξανά να ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο! Βέβαια πρώτα θα τα σπάσει στο Συνέδριο από 21 μέχρι 24 Μαΐου μαζί με τους 100+ συμμετέχοντες! Αν το βρεις εσύ τυχερέ τυπά, σκέψου πως αποτελείς κι εσύ έναν κρίκο της αλυσίδας. Γιούπι!

This book is going to travel to Thessaloniki along with many others for the 5th Greek BookCrossing Convention! It is going to be caught and read by many people who themselves will let it travel all over the world! Of course, it will first have a great time during the Convention, from 21st to 24th of May with the 100+ participants! If you were lucky enough to find this book you can be part of the fun too! Hooray!


~~~~~~~Καλωσήρθες στο Bookcrossing!~~~~~~~


Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο.
Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing.

Επίσης, ρίξε και μια ματιά εδώ για να σου λυθούν οι απορίες: Ταξιδιωτικός οδηγός Bookcrossing
(thanks apapsa!)

WILD RELEASE NOTES:

Planned release in about 3 days (5/21/2010 10:00:00 AM BX time) at 5th Greek BookCrossing Convention in Thessaloniki, Thessaloniki Greece
Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.