Tuuvan talli 7

Registered by wingNiorawing of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 2/16/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingNiorawing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, February 16, 2010
(Stallgänget på Tuva, 2003-2004)

Takakannesta:

Suosittu Tuuvan talli -pokkarisarja jatkuu! Sarjan seitsemännessä osassa kerrotaan Jonaksen Emmy-hevosen varsomisesta kaukana Brittein saarilla ja tutustutaan Tuuvan tallin uusiin hevosiin. Tallilla käykin melkoinen vilske, ja välillä vallattomat ponit ja hevoset järjestävät omistajilleen ylimääräistä ohjelmaa... Mukana on myös kartta Tuuvan tallin pihapiiristä!

Tämän Tuuva-pokkarin sarjakuvat on julkaistu Hevoshullu-lehdessä vuosina 2003-2004.

Hevoshullu-lehden kestosuosikkeihin lukeutuva Tuuvan talli on Lena Furbergin piirtämä ja käsikirjoittama, tositapahtumiin perustuva sarjakuva. Tuuvan talli kertoo koskettavasti ja elämänmakuisesti pienen tallin ja tavallisten hevostyttöjen elämästä.


Pitihän taas hankkia uusin Tuuva-pokkari. Tuuvan tallilaisille sattuu ja tapahtuu: puoliverivarsa syntyy löysin jalkajäntein, entiselle ravurille ei löydy kouluvalmentajaa ja sitten alkavat mystiset selkävaivatkin, issikkatamma karkaa kesäyössä orivarsojen seuraan ja ponijoukko kaupungille, itsepäinen hirvi tukkii tien maastoretkeltä kotiin... Tallilla käy tosiaankin melkoinen vilske, uusia hevosia ja poneja kun tunkee joka puolelta ja lienee jonkinmoinen ihme, että ne kaikki jonnekin mahtuvat. Mukavan hevosihmisille arkitodellinen tunnelma tässä albumissa kuitenkin on, ja Furbergin tiettävästi tosipohjainen tarinointi muistuttaa jo monella tasolla Hevoshullussa 1970-80-luvulla pyörineestä legendaarisesta Niemelän tytöistä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.