De wraak van het spruitje

by Jan Paul Schutten | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 905965093X Global Overview for this book
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 11/25/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, November 25, 2009
Kinderboekenweekgeschenk 2009

Waarom zijn snoep en friet wel lekker en gezonde dingen meestal niet? Waarom is lekker lekker en vies vies? Wat is gezond? Is het niet mogelijk om iets gezonds te maken dat elk kind lekker vindt? Bijvoorbeeld een heerlijke snack met spruitjes?

In De wraak van het spruitje gaat Jan Paul Schutten op bezoek bij de grootste 'lekkerexperts' van Nederland. Welke geheimen hebben MARS, McDonalds, Coca Cola en de beste kok van Nederland? Welke spectaculaire ontdekkingen hebben de onderzoekers van de Universiteit van Wageningen gedaan op het gebied van eten en snacken?

Wat moet je er allemaal voor doen om een spruitjesgerecht te maken dat net zo lekker is als een kroket of chocoladereep? En lukt het uiteindelijk om zo'n gezonde spruitjes-snack te maken? Willen alle kinderen van Nederland na de kinderboekenweek aan het spruitje?

Journal Entry 2 by AnnevO at Restaurant Bla Bla in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, November 25, 2009

Released 9 yrs ago (11/25/2009 UTC) at Restaurant Bla Bla in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Monopoly release voor team grenzenloos, week 7. Opdracht: restaurant.
Ter ere van onze spelleider wordt dit boek losgelaten in een restaurant dat vlees noch vis serveert: Bla Bla, zie ook http://www.bla-bla.nl/

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Wil je meer boeken vinden? Kijk dan eens in een officiële bookcrossing zone (OBCZ), bijvoorbeeld in Grand Café Restauarant & Jazzclub Biblio, Van Vollenhovenstraat 15 unit 26-27 te Rotterdam of in een van de vele andere Nederlandse OBCZ's (te vinden via de Nederlandstalige website).

Veel leesplezier,
AnnevO

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.