Lapsen aika

Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/7/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, November 07, 2009
Liken nettisivuilta:

"Lapsen perussuhde maailmaan on voimakkaasti ruumiillinen. Liikkumalla lapsi tutkii maailmaa, kehon kautta löytyvät tavat olla suhteessa itseen, toiseen ja luontoon. Kirjassaan Lapsen aika filosofi Jyri Puhakainen painottaa, ettei liikunnasta tarvitse tehdä kasvatuksellista ongelmaa. Oma kokemus, vaisto ja terve järki ohjaavat vanhempaa."

Like, 2001, 101s.Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, December 30, 2017
Tämä oli kielellisesti sellaista kökköä, että tulivat mieleen yläkouluikäisten kouluaineet. Jäin miettimään kustantajan vastuuta oikolukemisesta, sillä kirjan pieneen sivumäärään mahtui paljon pilkkuvirheitä ja useampia sanantaivutusvirheitäkin. Itse sisältö oli tavallaan täyttä asiaa (=lasten on hyvä leikkiä ja liikkua), mutta itsestäänselvyyksien toisteleminen jonkinlaisena filosofisena pohdintana ärsytti sekin.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Pääkirjasto in Kangasala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, January 03, 2018

Released 1 yr ago (1/3/2018 UTC) at Pääkirjasto in Kangasala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä Genre-haasteen kirja löytyy kirjanvaihtokärrystä!

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.