Pigen der legede med ilden

by Stieg Larsson | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Rawne of Aarhus N, Århus Amt Denmark on 11/1/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Rawne from Aarhus N, Århus Amt Denmark on Sunday, November 01, 2009
Lisbeth Salander vender tilbage til Serige efter længere tids ophold i udlandet. Hun har skaffet sig en stor sum penge og er for første gang i sit liv økonomisk uafhænging, men hun er også helt alene.
Mikael Blomkvist, ansvarshavdende redaktør på Millennium, har fået fingre i en varm nyhed. Journalisten Dag Svensson og hans kæreste, forskeren Mia Bergman, har fundet afslørende oplysninger om en omfattende sexhandel mellem Østeuropa og Sverige, og mange af dem der er involveret i trafficiking-historien, har betydningsfulde stillinger i samfundet.
Hændelser i Lisbeths Salanders fortid stikker hovedet frem, og da der sket et brutalt mord, rettes mistanken mod Lisbeth. Hun bestemmer sig til at straffe dem, der har fortjent det, og Mikael Blomkvists og Lisbeths Salanders veje krydses endnu en gang.

Pigen der legede med ilden er andet bind i Millennium-trilogien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. Bogen fik i 2007 Det Svenske Kriminalakademis pris for Bedste svenske kriminalroman.

Journal Entry 2 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Sunday, November 01, 2009
Helt og aldeles fremragende underholdning. Selvom jeg allerede havde set filmen to gange, var jeg på fra start til slut i denne spændende to'er i Millennium-trilogien.
Lisbeth Salander er simpelthen den mest fascinerende kvindelige heltinde jeg måske nogensinde har læst om, og hun blever ikke mindre interessant af at være i selskab med borgerdyret-Blomkvist.

Journal Entry 3 by Rawne from Aarhus N, Århus Amt Denmark on Sunday, November 01, 2009
Så er bogen hjemme igen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.