Volvon kuorma-autot

by Erlend Loe | Literature & Fiction |
ISBN: 9510317683 Global Overview for this book
Registered by Rakuna of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 10/15/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Rakuna from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 15, 2009
Lahjaksi saatu Loen kirja. Jatko-osa Dobblerille, jota en ole lukenut. Tämä kirja oli tavallaan mielenkiintoinen, mutta myös varsin sekava ja omituinen. En erityisemmin pitänyt yhdestäkään kirjan hahmosta, mikä ei erityisemmin parantanut lukukokemusta.

Journal Entry 2 by wingPiikuwing from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, October 24, 2009
Nappasin kirjan mukaani Turun miitistä, kiitos Rakuna.

Journal Entry 3 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Wednesday, September 08, 2010
Pidin kirjasta, ehkä juuri siksi että se oli sekava ja omituinen. Pidin myös sen absurdeista hahmoista, erityisesti Maj Britt oli hauska arkipäivän anarkistimummo. Erlend Loe näyttäytyi kirjassa aika itseensä tyytyväisenä, mutta mitä se haittaa kun hän loi kirjalle niin hienon elokuvalopun.

Olisin käyttänyt huutomerkkejä tässä je:ssä, mutta tämän kirjan myötä havahduin huomaamaan että olen tainnut ylittää kiintiöni jo aikoja sitten ;)

Journal Entry 4 by arjamaaria at Pori, Satakunta Finland on Saturday, September 11, 2010
Pakko napata, kun en Loen kirjoja ole lukenut. Kiitos yhteisestä miitistä kaikille!

Journal Entry 5 by arjamaaria at Pori, Satakunta Finland on Sunday, September 26, 2010
Sattui käteeni ja kuulosti niin ihmeelliseltä, että pakko oli välipalakirjana lukea. Niin omintakeinen ja ihmeellinen kirja, että tästä oli pakko tykätä.

Mitään tämän vakavampaa en olisi jaksanut lukeakaan, joten osui ja uppos. Ehkä tällaista ei jaksaisi kovin montaa lukea peräkkäin, mutta nyt juuri oli sellainen mielentila, että mitään parempaa ei olisi voinut olla. Ihana löytää oikea kirja oikeaan aikaan.

Ehkä nyt uskallan tarttua Loen nuortenkirjoihinkin.

Journal Entry 6 by miumaumou at Pori, Satakunta Finland on Friday, November 05, 2010
Oi, mikä ihana palkinto minua odottikaan eilen, kun oli tooosi pieni porilaisten lokakuun miitti (minä ja Ankukka). Tämän palkinto on osa Arjan "Multa räjähtää pälli"-arvonnasta. Jos oikein muistan, niin mulla on tuo Loen Doppler jemmassa ja ajattelinkin lukea sen ensin, kun ne näköjään ovat sarjaa. Luulin myös, että tämä olisi toivelistallani, mutta e-hei. Myöskin se toive on hävinnyt kuin pieru Saharaan.
Mutta, mutta, eihän tässä vielä kaikki! Mukana on erittäin tärkeää pällinkorjaamiskalustoa eli tummaa suklaata ja nessuja. Jos näillä ei pällinjomotus helpota niin ei millään. :)

Kiitos oikein paljon ihanasta palkinnosta, arja!

Journal Entry 7 by miumaumou at Pori, Satakunta Finland on Wednesday, October 26, 2011
Tällä kertaa Loe yllätti jälleen positiivisesti. Tästä kirjasta pidin. Tarinassa oli niin paljon absurdia huumoria, mustaakin, ja kaiken kaikkiaan niin paljon aivan mahdottomia tapahtumia ja dialogeja, että en vain voinut olla pitämättä kirjasta. Ja kuten Piiku jo mainitsi, minullakaan ei ole enää mitään toivoa huutomerkkikäyttelyjeni suhteen... ;)

En tiedä, antoiko se jotain enemmän, jos oli lukenut Dopplerin ennen tätä, mutta minusta oli mukava kuulla, miten tuolle kolmikolle kävi. Ihan ääneen täytyi tyrskiä tuota Greguksen vuodatusta isälleen. Eihän noin voi pieni lapsi puhua! (huom. huutomerkki). Vaikka kehunkin kirjasta pitäväni, niin tätä Loen tyyliä ei toista kirjaa heti perään jaksa. Ne kun muistuttavat tyylillisesti niin paljon toisiaan. Jäi vain miettimään, että olisiko Maj Britt rauhoittunut heti, jos Doppler olisi hankkinut hänelle uudet undulaatit. Toisaalta, eipä siinä sitten enää paljoa olisi kirjailijan tarvinnut kirjoittaa. Aivan överiksi menneestä elokuvalopustakin pidin.

Kirja oli siis kaikessa pimeydessään todella hauska, ihan mun kirja. Kiitos kaikille kierrättäjille! (taas huutomerkki! Ja taas...). Osallistun kirjalla myrtilluksen Aakkoshaasteeseen.

Journal Entry 8 by miumaumou at Pori, Satakunta Finland on Thursday, October 27, 2011

Released 8 yrs ago (10/27/2011 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Porilaisten ekstramiitissä sain ylipuhuttua Huumorton ja kirja siirtyi kera Geisha-patukan luettavaksi. Osallistun siis kirjalla Liinuskaisen Roosa-nauha -haasteeseen.
Oli mukava nähdä ihka ensimmäistä kertaa. Tervetuloa takaisin mielenkiintoisiin miitteihimme! ;)

Journal Entry 9 by Huumorto at Pori, Satakunta Finland on Friday, October 28, 2011
Kun kaksikin ihmistä totesi, että kirja on ihan hyvä, niin piti se nyt sitten ottaa. Ja suklaakin kyllä maistui :D

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.