Vuurkoraal

by Annet de Jong | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9021439409 Global Overview for this book
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 10/4/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, October 04, 2009
"Merel Hoogstraten is glansrijk geslaagd voor haar eindexamen. De trotse ouders trakteren haar en drie vriendinnen op een luxueuze vakantie naar het tropische eiland Curaçao. De meiden volgen een duikcurcus en genieten met volle teugen van hun vrijheid. Totdat Merel van de ene op de andere dag verdwijnt. Dana Winter, journaliste bij het Nederlandstalige dagblad Amigoe, volgt de vermissingszaak op de voet, maar raakt veel dieper bij de affaire betrokken dan haar lief is. Vuurkoraal is een meeslepende literaire triller over een verraderlijke liefde en onverwacht bedrog. Annet de Jong voert haar lezers mee naar de Antillen en laat overtuigend zien hoe een broeierige strandvakantie zeven tot dan toe zorgeloze levens totaal kan ontwrichten."

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, October 04, 2009
Een lekkere, zomerse thriller. Vlot geschreven en met geloofwaardige karakters. Heb me er goed mee vermaakt en wil best meer van deze schrijfster lezen!

Journal Entry 3 by wingkoekiebakwing at - Centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, December 02, 2009

Released 11 yrs ago (12/2/2009 UTC) at - Centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Eén van mijn 10 Sinterklaasreleases van vandaag, in het centrum van Tilburg...

Op het bankje bij de achter-uitgang van de Hema!

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing on Sunday, December 20, 2009
I saw the book at the Hema in Tilburg, It stood there waiting for me! This weekend, a weekend full of snow, Iread the book. I won't call it literature (as the book says) but it was a nice friend! Tomorow I wil take it to my work and leave it there...

CAUGHT IN TILBURG NOORD-BRABANT NETHERLANDS

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing on Monday, January 04, 2010
De term literaire thriller vind ik wat zwaar aangezet maar het is beslist een prima lezende detective waaraan je kunt voelen dat er research in zit. Als ik kijk naar de duikgerelateerde stukken dan is er een kenner aan het woord geweest. Bij het laatste hoofdstuk ben ik wel in verwarring gebracht en is de onwaarschijnlijkheid voor mij te sterk aangezet.

CAUGHT IN EINDHOVEN NOORD BRABANT NEDERLAND

Journal Entry 6 by mediathecaris on Monday, February 15, 2010
Vond het boek in de handen van mijn collega. Als mediathecaris wilde ik natuurlijk weten wat voor een boek hij vast had. Dus voor hij het een nieuwe plek had kunnen geven, had ik het al gevonden. Ik had niet veel tijd om te lezen en daarom heeft het een tijd bij ons op de bank gelegen. Dit weekend heb ik er lekker de tijd voor genomen. Ik heb het bijna in 1 ruk uitgelezen. Het leest makkelijk weg en ik was zeer benieuwd naar de afloop. Nu ga ik het weer ergens wegleggen vandaag of morgen, waarschijnlijk in de stad.

CAUGHT IN EINDHOVEN NOORD-BRABANT NEDERLAND

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.