Misbruik wordt gestraft

by René Appel | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9044603868 Global Overview for this book
Registered by Just-Mir of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 8/25/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Just-Mir from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, August 25, 2009
Het leven van Frank Eggers is allesbehalve rimpelloos verlopen. Na een dramatische gebeurtenis in zijn gezin is zijn huwelijk volledig in verval geraakt. Afgezien van de zeer problematische relatie met zijn dochter Jacintha krijgt hij na enige tijd zijn leven weer aardig onder controle. Maar dan wordt hij beschuldigd van een ernstig misdrijf dat hij in het verleden zou hebben gepleegd.

Al zijn zekerheden worden ondermijnd, vrijwel iedereen keert zich tegen hem, en zijn werk als directeur van een basisschool is zo goed als onmogelijk geworden. Frank wil de waarheid boven tafel zien te krijgen, maar wat is de waarheid? Volgens hem in ieder geval niet die van Jacintha. Door het verloop van de gebeurtenissen ziet hij zich gedwongen om radicale stappen te nemen. De grote vraag is of hij daar zelf de dupe van wordt.

Misbruik wordt gestraft is een beklemmende psychologische thriller over een man wiens verleden een aantal duistere plekken lijkt te kennen en die daardoor tot het uiterste wordt gedreven. Soms gaat dat uiterste te ver, veel te ver.

Journal Entry 2 by Just-Mir at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, November 11, 2010
Ik weet niet zo goed wat ik van het verhaal vind..
Ik vind het heel goed geschreven, en het is inderdaad een beklemmend onderwerp... Zelf werk ik ook met kinderen en ik moet er ook echt niet aan denken dat ik beschuldigd zou worden van seksueel misbruik...
Toch heb ik wel eens betere boeken van René Appel gelezen.
Ik vind het heel sterk dat hij de clou van het verhaal, de werkelijke waarheid tot bijna aan het einde in het midden laat.

Journal Entry 3 by Just-Mir at V&D centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Friday, June 24, 2011

Released 7 yrs ago (6/24/2011 UTC) at V&D centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hoi!

Welkom bij BookCrossing! Je hebt een boek gevonden dat ik "in het wild" heb achtergelaten.
Voor als je niet bekend bent met BookCrossing leg ik het even in het kort uit:
BookCrossing heeft als ideaal de hele wereld tot bibliotheek te maken. Zo laten wij leden van BookCrossing (gratis en anoniem) boeken achter op plekjes waarvan we denken dat de boeken daar gevonden worden. We hopen dan dat de vinder zich ook lid maakt van BookCrossing en het boek weer ergens anders te lezen neerlegt. De Engelse site is best ingewikkeld als je hem voor het eerst ziet, dus dat schrikt veel mensen af. Daarom hebben we een hele duidelijke Nederlandse site die verduidelijking geeft: www.bookcrossing.nl

Wanneer jij ook besluit BookCrosser te worden zou ik het heel leuk vinden als je mijn naam als referentie gebruikt (Just-Mir).

Ik wil je heel erg veel plezier wensen met BookCrossing!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.