Jumalasta seuraava

by Kata Kärkkäinen | Literature & Fiction |
ISBN: 9513133052 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/31/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, July 31, 2009
Adlibris.com -sivujen esittelyteksti:

"Kian tulevaisuus näyttää kirkkaalta: paljon värejä, huikeita kuvioita sekä kontrasteja, metrikaupalla kangasta. Elämä vaatesuunnittelijana ja pienyrittäjänä on juuri sopivan mukavaa, samoin toimiva parisuhde. Oikeastaan kaikki on hyvin siihen asti, kun ravintolan terassilla menevät lounasruoat sekaisin ja auringon eteen astuu turhankin itsevarmalta vaikuttava mies pihvi lautasellaan.

Patrikissa kaikki on toisin: hän ei ole mukiinmenevä, soma - eikä lainkaan ennalta arvattava. Kia ei pysty kovin kauan sanomaan sinnikkäälle miehelle ei, ja niin alkaa elämä, joka on kuin ikuista lauantai-iltaa. Välillä piipahdetaan illalliselle toiseen maahan, tilataan vain parasta samppanjaa ja kehitellään huimaavia liikeideoita. Patrik on täynnä yllätyksiä, mutta hiljalleen hänen pienet temppunsa alkavat saada myös tummia sävyjä. Romantiikkaan alkaa hiipiä ailahtelevia mielialoja, ja pian Kia huomaa elävänsä miehen kanssa jota hän pelkää. Pelko ja nöyryytys takertuvat hänen elämäänsä, eikä hohdokkuudesta ole enää nyrkiniskuissa jäljellä hiventäkään. Itsetuntonsa raunioilla hän joutuu huomaamaan, että aina löytyy jotakin menetettävää.

Jumalasta seuraava kertoo karun tarinan tutusta aiheesta uusin kääntein. Mitä tapahtuu niille, jotka seuraavat vierestä kun toinen ei saa katsettaan irti omasta kuvajaisestaan. Kuinka tuhansin tavoin itseään petkuttava voi petkuttaa muita. Kata Kärkkäinen kirjoittaa narsismista ja sen seurauksista monisyisesti ja hienovireisesti Kian kasvutarinan kautta. Jumalasta seuraava on myös tarina tekojen ja tunteiden seurauksista sekä kasvusta niin henkiseen kuin fyysiseen vastuuseen."


Tammi, 2006, 2. painos

Kirpparilta, kansipaperiton.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, August 24, 2019
Olin ennakkoluuloinen kirjailijan suhteen ja kirja oli paljon odotuksiani sujuvampaa luettavaa. Narsistisen ihmisen kanssa suhteessa oleminen kuvautui uskottavana ja juuri niin käsittämättömänä kuin tällainen suhde voi olla. Valitettavasti näin onnellista loppua ei yleensä ole tosielämässä, saduissa kyllä.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Friday, September 20, 2019

Released 3 wks ago (9/20/2019 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miittivapautus!

Journal Entry 4 by Kipsu at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, September 20, 2019
Narsismi ja omituiset ihmissuhteet kiinnostavat, nappasin miittipöydältä. Kiitos lukutuoli!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.