Η καλοσύνη των ξένων

Registered by wingBazaarObczwing of Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on 7/16/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBazaarObczwing from Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Thursday, July 16, 2009
Είτε νόμιμη είτε παράνομη, κάθε υιοθεσία εμπεριέχει τους δικούς της κινδύνους. Δεν ξέρεις πού θα σταθεί η μπίλια. Ποιος θα βγει τελικά κερδισμένος. Αν η ρουλέτα δεν ήταν εξαρχής πειραγμένη. Σε ένα παιχνίδι με ρευστούς κανόνες, όπου όλα τα χτυπήματα επιτρέπονται, δεν μπορείς παρά να ευχηθείς να μην σου συμβεί το χειρότερο. Να αφεθείς στις αγαθές προθέσεις των αγνώστων. Στην καλοσύνη των ξένων.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος αφηγείται την ιστορία της υιοθεσίας που γνωρίζει καλύτερα. Τη δική του υιοθεσία. Μια υπόθεση ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική, αν και συνήθως για τους λάθος λόγους. Καθαρόαιμες κωμικές σκηνές εκτρέπονται αναπάντεχα προς μια δραματική κατεύθυνση, ενώ συμβάντα που προορίζονται να αγγίξουν τις πιο ευαίσθητες χορδές του αναγνώστη γαργαλούν απροσδόκητα τις πατούσες του. Όπως και στο Λούκι Λουκ, οι ράγες και το τρένο προχωρούν ταυτόχρονα. Κανένας δε γνωρίζει τον προορισμό.

Προσφορά του aris1 στη ζώνη μας.

Journal Entry 2 by mmjrules at Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Sunday, October 24, 2010
Το audio book αυτό το κέρδισα στο Challenge για το 5ο Συνέδριο BookCrossing στη Θεσσαλονίκη. Ήταν πολύ καλό όπως και οι υπόλοιπες δουλειές του Τατσόπουλου που έχω διαβάσει, αλλά τελικά αποφάσισα ότι δεν τον συμπαθώ και πολύ σαν άνθρωπο, πολύ εγωιστής και μεγαλομανής, μου μοιάζει λίγο οπότε δεν χωράνε και των δυο μας τα εγώ σε αυτό τον κόσμο!

Κάποια στιγμή θα το απελευθερώσω

Journal Entry 3 by mmjrules at Cafe Bazaar in Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Saturday, February 12, 2011

Released 9 yrs ago (2/27/2011 UTC) at Cafe Bazaar in Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece

WILD RELEASE NOTES:

Θα το αφήσω στο επόμενο meetup

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.