Goed gebundeld 1991

by Various | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 7/8/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Wednesday, July 8, 2009
Hallo daar, gelukkige vinder!

Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt om te gaan lezen; zo niet, dan was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!

En wat betreft het boek: ik zou het leuk vinden als je laat weten dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands. Je kunt dit anoniem doen, of jezelf ook aanmelden als bookcrosser. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond. Je mag het boek ook gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens weer achterlaten. Dat kan bijvoorbeeld in een wachtkamer, een winkel, op een bankje in het park of op een andere creatieve plek.

Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Ik zou het erg leuk vinden als je mij (creativechaos) opgeeft als referent. Voor Nederlandse uitleg kun je terecht op de volgende site: www.bookcrossing.nl


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at De Vrijbuiter in Roden, Drenthe Netherlands on Saturday, July 11, 2009

Released 12 yrs ago (7/11/2009 UTC) at De Vrijbuiter in Roden, Drenthe Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Wat is er heerlijker dan in de vakantie lekker te liggen lezen op je buik in een tentje?? Dit boek heb ik daarom neerlegd in een tentje op de benedenverdieping van De Vrijbuiter. Veel leesplezier, fijne vakantie en kom veilig terug!

Journal Entry 3 by Floortjee from Zuidlaren, Drenthe Netherlands on Sunday, July 12, 2009
Ik was bij de Vrijbuiter in Roden om voor een tentje te kijken. Ik zag een leuke tent en ik ging even binnen kijken. Daar lag ineens een boek! Ik riep tegen mijn ouders: 'Kijk, iemand heeft zijn boek vergeten!' Toen zag ik de sticker op de voorkant en ik was helemaal verrast. Ik ging meteen bedenken waar ik het weer neer kon leggen. Helaas vind ik het boek niet erg interressant want ik ben nog maar een kind ;)

CAUGHT IN RODEN GRONINGEN NEDERLAND

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.