Bel me nou, Sebastian

by Irina Korschunow | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 7/3/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Friday, July 03, 2009
Hallo daar, gelukkige vinder!

Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt om te gaan lezen; zo niet, dan was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!

En wat betreft het boek: ik zou het leuk vinden als je laat weten dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands. Je kunt dit anoniem doen, of jezelf ook aanmelden als bookcrosser. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond. Je mag het boek ook gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens weer achterlaten. Dat kan bijvoorbeeld in een wachtkamer, een winkel, op een bankje in het park of op een andere creatieve plek.

Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Ik zou het erg leuk vinden als je mij (creativechaos) opgeeft als referent. Voor Nederlandse uitleg kun je terecht op de volgende site: www.bookcrossing.nl


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at on Friday, January 26, 2018

Released 2 yrs ago (1/26/2018 UTC) at

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ik wil meedoen aan het forum-draadje: lees de boeken die het langste op je plank staan. Daarbij kom ik erachter dat een gedeelte van deze boeken al lang niet meer in mijn bezit is. Ze zijn, zoals deze, dus kennelijk vrijgelaten maar ik heb geen idee meer wanneer. sorry. Ik kan in elk geval proberen om nu mijn plankje alsnog up-to-date te maken door ze in elk geval virtueel los te laten

Journal Entry 3 by dutch-book at Heerenveen, Fryslân (Friesland) Netherlands on Thursday, April 09, 2020
Ik heb ook geen idee wanneer je dit boek gereleased hebt, maar ik weet wel dat deze al vreselijk lang in mijn bezit is. Ik heb hem namelijk onlangs, na acht jaar, terug ontvangen van mijn ex-man. Ik ben hem blijkbaar indertijd vergeten te journallen, wat me toen wel vaker overkwam... Ik ga hem binnenkort releasen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.