Ο λάθος άνθρωπος

by John Katzenbach | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingEpeaCafe-OBCZwing of Chania, Chania Greece on 5/22/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingEpeaCafe-OBCZwing from Chania, Chania Greece on Friday, May 22, 2009

Από το ίντερνετ:

Ο καθηγητής της ιστορίας Σκοτ Φρίμαν είναι άνθρωπος λογικός και ψύχραιμος. Ωστόσο αναστατώνεται όταν βρίσκει στο δωμάτιο της κόρης του ένα ανώνυμο ερωτικό γράμμα με δυσοίωνο περιεχόμενο: "Κανείς δε θα μπορούσε να σ' αγαπήσει όπως εγώ. Θα είμαστε για πάντα μαζί. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο".

Όμως αυτό που ζει η κόρη του ξεπερνά ακόμα και τους χειρότερους φόβους του Σκοτ. Λίγα ποτά παραπάνω είχαν παρασύρει την Ασλεϊ σ' αυτό που θεώρησε περιπέτεια της μιας βραδιάς μ' έναν περιθωριακό νεαρό. Αλλά τώρα, ούτε οι παρακλήσεις της ούτε οι προσπάθειές της να τον λογικέψει μπορούν να σταματήσουν τα απανωτά τηλεφωνήματα, τα φλογερά e-mail και τη συνεχή, στενή παρακολούθηση.

Ο Μάικλ Ο'Κόνελ είναι μια σκοτεινή, κακόβουλη προσωπικότητα. Τα ωραία χαρακτηριστικά του κρύβουν μια μαύρη και άδεια ψυχή. Πανούργος και ανελέητος, είναι γεννημένος δυνάστης. Αλίμονο σε όποιον τον αμφισβητεί. Γιατί η οργή του δεν γνωρίζει όρια.

Όσο περισσότερο η Ασλεϊ παλεύει να απαλλαγεί απ' αυτόν, τόσο πιο βαθιά χώνεται εκείνος στη ζωή της. Και σαν μολυσματική ασθένεια που εξαπλώνεται, κάνει το ίδιο και στους γονείς της. Τώρα δεν έχουν πια άλλη λύση. Για να προστατέψουν ο ένας τον άλλον, θα πρέπει να πολεμήσουν τον διώκτη τους με τα ίδια του τα όπλα. Μέχρις εσχάτων...


_________________________________________________________________________________________Ο aris1 έστειλε αυτό το βιβλίο μαζί με πολλά άλλα για να αφεθούν ελεύθερα στα Χανιά και στα τρία επίσημα σημεία απελευθέρωσης βιβλίων που υπάρχουν εδώ (OBCZ):


*καφέ μπάρ Έπεα Πτερόεντα στην Κανεβάρο στο παλιό λιμάνι και
*μεζεδοπωλείο – καφενείοΤιμής Ένεκεν στην πλατεία Ευαγγελίστριας στην Χαλέπα (ανενεργή προς το παρόν)
*καφέ Latinismo στην οδό Μπότσαρη

Ευχαριστούμε πολύ που μας τα έστειλες :)


Released 10 yrs ago (5/24/2009 UTC) at Archaeological Museum in Kissamos (Kastelli), Chania Greece

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:


Καλωσήρθες στο BookCrossing!


Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing. Επίσης, ρίξε και μια ματιά στον Ταξιδιωτικό οδηγό BookCrossing του a1pha, για να σου λυθούν οι απορίες!


Καλό διάβασμα! :)Sta skalia

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.