Έξι Δισεκατομμύρια Τρόποι Ζωής

by ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΤΑΣ | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingLarissa-OBCZwing of Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on 4/23/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingLarissa-OBCZwing from Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on Thursday, April 23, 2009
Είναι ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας.Ο συγγραφέας φαντάζεται ένα κόσμο όχι πολύ μακρινό από το δικό μας καμιά ογδονταριά χρόνια ας πούμε. Ένα κόσμο που η τεχνολογία πράγματι υπηρετεί τους πολίτες και την ελευθερία του λόγου, όπου οι άνθρωποι έχουν λόγο για το που θα ξοδευτούν οι φόροι που πληρώνουν στο κράτος και -το αγαπημένο – όπου υπάρχει ένα ανίκητο τεστ ανιδιοτέλειας για τους πολιτικούς. Έχει τόσες πολλές ιδέες αυτό το βιβλίο που τώρα που το ξανακοιτάζω για να γράψω αυτό το κομμάτι, συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν κομμάτια που δεν τα είχα καταλάβει σε πρώτη ανάγνωση. Αυτό είναι το ωραίο με τα βιβλία, να έχουν πρώτη και δεύτερη και τρίτη ανάγνωση, να έχουν επίπεδα.

Journal Entry 2 by wingLarissa-OBCZwing at Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on Thursday, April 23, 2009

Released 9 yrs ago (4/24/2009 UTC) at Larissa / Λάρισα, Larisa Greece

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Στο 4ο συνέδριο bookcrossing!

________

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!


Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing που θα σου λύσει κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.