Rei Shimura ja morsiuskimono

by Sujata Massey | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9524594498 Global Overview for this book
Registered by zayah of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 4/13/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by zayah from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, April 13, 2009
"Rei Shimura on saanut elämänsä kannattavimman keikan: yksi Washingtonin maineikkaimmista aasialaisen taiteen museoista on kutsunut hänet pystyttämään näyttelyn ja luennoimaan japanilaisista kimonoista. Kimonot pitää toki ensin kuljettaa Tokiosta näyttelypaikalle, mutta taittuuhan matka kotimaahan antiikkiaarteidenkin kanssa.

Rei saapuu Washingtoniin kimonot kainalossa ja seuranaan joukko miehenkipeitä japanilaisia virkanaisia. Samana iltana Rein huomaan uskottu arvokas morsiuskimono varastetaan hänen hotellihuoneestaan, ja yksi japanilaisnaisista löydetään murhattuna – Rein passi somasti rinnallaan. Kaiken kukkuraksi Rein vanhemmat saapuvat viivana kaupunkiin, ja hänen ex-poikaystävänsä Hugh Glendinning paljastuu museon johtokunnan neuvonantajaksi. Matka kotimaahan uhkaa jäädä Rein viimeiseksi reissuksi."

Perusmeininkiä Rei Shimuran kanssa.

Journal Entry 2 by zayah at Kaapelitehdas / Cable Factory in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, April 13, 2009

Released 9 yrs ago (4/25/2009 UTC) at Kaapelitehdas / Cable Factory in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Vapautan Kierrätystehtaan BC-pöytään.

Journal Entry 3 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, November 28, 2010
Otin tämän kirjan mukaan PKS:n pikkujouluista, kun sitä suositeltiin.

Journal Entry 4 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, May 23, 2011
Huomasin, että tämä on pisimmän aikaa hyllyssä lojunut BC-kirja, joten aloitin tätä pari päivää sitten. Noin äkkiseltään aihe muistuttaa Neiti Etsiviä, joita luin aika paljon teininä. Nykyään en tämäntyyppisiä paljon lue, siksi kai tätä mainostettiinkin silloin marraskuun pikkujoulumiitissä.

Toivon, ettei tästä tule latteahko lukukokemus. Luettu kirja suhteutuu nimittäin aina jollain tavalla siihen, mitä viimeksi luin ja edellinen lukemani kirja oli poikkeuksellisen hyvä. Tämän on pakko olla tosi hyvä, ollakseen hyvä edelliseen verrattuna. :)

Journal Entry 5 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, June 01, 2011
Kirjasta on vielä pari viimeistä lukua lukematta, mutta murhaaja alkaa olla jo selvillä... ainakin luultavasti. Rei Shimura on ollut ihan mukava tuttavuus, juuri Neiti Etsivä -tyyppinen, mutta aikuisempaan makuun.

Rei vaikuttaa olevan jonkin sortin säheltäjä, minkä ansiosta hän usein joutuukin omituisiin tilanteisiin, mutta on hän toki myös vakavastiotettava, tuskin hänelle muuten olisi annettu kimonokuriirin tehtävää. Rein mieskuviot sotkevat osaltaan suunnitelmia ja aiheuttavat väärinkäsityksiä. Mielestäni Rei tekee välillä mysteerin ratkaisemiseksi päätelmiä ja arvailuja melko kevyin perustein, mihin en kyllä itse osaisi tai uskaltaisi lähteä vastaavassa tilanteessa. Vai eikö minulla vain leikkaa? Minusta nuo arvailut joka tapauksessa hieman nakertavat uskottavuutta, mutta kirjoissahan kaikki on mahdollista.

Kirja antaa USA:laisista poliisivoimista perin kummallisen kuvan. Lisäksi tuntuu hassulta, että joku nuori henkilö (joka vieläpä asuu ns. teollisuusmaassa) ei 2000-luvulla osaa käyttää tietokonetta tai internettiä.

Released 7 yrs ago (6/3/2011 UTC) at S-market Keilankanta in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Osallistun tällä Kirja päivässä kesäkuussa 2011-vapautushaasteeseen. Kirja jäi S-marketin veikkauspisteelle. Lukuiloa löytäjälle!

*****
Onnea, olet löytänyt vapauttamani kirjan! Se on nyt sinun - voit pitää sen, antaa tuttavallesi tai vapauttaa edelleen. Kiitos kun ilmoitit löytäneesi kirjan! Mikäli haluat, olet tervetullut liittymään Bookcrossing.comiin. :)

Congratulations, you've found a book I released in the wild. It's yours now - you can keep it, give to someone you know or release it back in the wild. Thank you for letting me know you've found it! If you want, you're welcome to join Bookcrossing.com. :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.