Zoals het leven komt

Registered by Vlindertjuh of Heusden-Zolder, Limburg / Limbourg Belgium on 4/11/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Vlindertjuh from Heusden-Zolder, Limburg / Limbourg Belgium on Saturday, April 11, 2009
"Zoals het leven komt" is een bundeling van levensechte getuigenissen van jongeren die op een moedige manier een eigen weg zoeken .
Ze vertellen over ingrijpende ervaringen in hun leven .
Clavis schenkt dit boek ten voordelen van het project " een Hart voor Limburg" een streekfonds dat financiele hulp bied aan projecten die ten goede komen aan kinderen en jongeren die bijzonder kwetsbaar zijn .

Een van de 10 verhalen is een deel van mijn verhaal , ik ben blij dat mijn verhaal helpt om aan dit project steun te geven voor andere kinderen en jongeren .
Ik hoop dat het anderen ook het inzicht geeft dat voor sommige leeftijdsgenoten het ieder dag weer een gevecht is om te overleven op welke manier ook , en dat ze respect moeten hebben voor anderen en dankbaar zijn met en voor hun leven .

Het boekje brengt ook een boodschap naar buiten nl. : Hoe diep je ook zit , hoe hard je ook moet knokken er is altijd een kans om je leven weer op te pakken , doe het dan ook !

Ik draag mijn verhaal op aan de moed van mijn soulmate "Yellow Star" , zij zal steeds in mijn voetstappen meelopen... Bij iedere stap in mijn leven zal ze aanwezig zijn ...

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.