Tuuvan talli 5

Registered by wingNiorawing of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 2/24/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingNiorawing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, February 24, 2009
(Stallgänget på Tuva, 2000-2001)

Takakannesta:

Sarjan viidennessä osassa jätetään haikeat jäähyväiset Trullanille ja kerrotaan Jonaksen kokemuksista englantilaisella kenttäratsastustallilla. Entä mitä tapahtuu, kun Granni päättää lähteä uimaan keskelle järveä? Ja miten käy, kun Linn osallistuu Kajsa-shettiksellä estekisoihin? Mukana on nyt myös kartta Tuuvan tallin pihapiiristä!

Viidennen Tuuva-pokkarin sarjakuvat on julkaistu Hevoshullu-lehdessä vuosina 2000-2001.

Hevoshullu-lehden kestosuosikkeihin lukeutuva Tuuvan talli on Lena Furbergin piirtämä ja käsikirjoittama, tositapahtumiin perustuva sarjakuva. Tuuvan talli kertoo koskettavasti ja elämänmakuisesti pienen tallin ja tavallisten hevostyttöjen elämästä.


Hevoshullu kun olen, luin nuorempana tietenkin Hevoshullua, joka sitten joskus 90-luvulla tippui kelkasta. Muistan kuitenkin Tuuvan talli -sarjakuvat ainakin alkuvaiheiltaan, ja kun olen muutenkin aina tykännyt Lena Furbergin hevossarjakuvista, olen ostanut näitä 2006 lähtien julkaistuja pokkareita hyllyyni. Ja ovathan nämä ihan kivoja, vaikka Lenan vanhat "klassikkosarjat" 1980-luvulta olivat kyllä parempia.

Nämä pokkarit eivät lähde maailmalle pysyvästi, eli lainaan niitä tai laitan rinkinä liikkeelle mutta haluaisin ne lopulta takaisin kotiin. Tarkoitus on laittaa tämä lähiaikoina rinkinä maailmalle yhdessä osien 4 ja 6 kanssa (1-3 kiersivät jo aiemmin).

Tilannepäivitys (9.3.) Annoin Tuuvan talli -pokkarit 1-6 toissapäivänä Kuopiossa Heinaminkille, jonka tulisi luettuaan toimittaa osat 1-3 takaisin minulle (ainakin näillä näkymin) ja osat 4-6 Louhelle Ouluun. Louhi puolestaan lähettäkööt luettuaan ne takaisin minulle. :-)

Journal Entry 2 by Heinaminkki from Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, March 10, 2009
Kiitos Niora kirjoista. Luin kaikki kuusi osaa heti sunnuntaina. Olen aina tykännyt Lena Furbergin sarjiksista eikä tämäkään tuottanut pettymystä. Kaiken lisäksi en tätä kyseistä sarjaa ollut aiemmin lukenutkaan joten se lisäsi entisestään lukunautintoani. Sarjan osat 1-3 jäävät luokseni odottamaan pääsyä takaisin Nioralle ja osat 4-6 lähtevät Louhelle Ouluun.

Journal Entry 3 by Heinaminkki from Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, March 11, 2009
Sarjan osat 4-6 lähtivät tänään postin mukana kohti Oulua.

Journal Entry 4 by Louhi from Kajaani, Kainuu / Kajanaland Finland on Thursday, March 12, 2009
Kirja tuli tänään postissa. Kiitos! Luen viikonlopun aikana.

Journal Entry 5 by Louhi from Kajaani, Kainuu / Kajanaland Finland on Saturday, March 14, 2009
Kivaa Tuuvan tallia ja hirviä. Pitäisi varmaan joskus kirjastosta lainata jotain 2000-luvun alun Hevoshulluja fiilistelyyn.

Journal Entry 6 by wingNiorawing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, March 17, 2009
Tuuvan tallit 4-6 ovat taas kotona, kiitos minirinkiläisille! :-) Menevät takaisin PC-hyllyyni, mutta jos joku tulevaisuudessa haluaa näitä lainata, se järjestyy kyllä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.