Το στοίχημα

Registered by mariakall of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 12/14/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by mariakall from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, December 14, 2008

Από το οπισθόφυλλο:

"Τον κούρεψαν. Τον ξύρισαν. Στην ντουλάπα ο Καλλίρης είχε κρεμάσει ένα φίνο κουστούμι Αρμάνι με γιλέκο, δύο πουκάμισα, δύο γραβάτες, μαλακά παπούτσια, ζώνες ακόμη και μαντήλι. Μια τσάντα ταξιδιού.
«Άκουσε το σενάριο. Πράξις δεύτερη. Ντύνεσαι με κανονικά ρούχα. Παίρνεις την Mercedes μου – του πέταξε τα κλειδιά – πιστωτική κάρτα στο όνομά σου και 400.000δρχ. μετρητά. Η βραδιά σου ξεκινά μ’ ένα ραντεβού σήμερα στις 10 το βράδυ. Πίσω από το Παναθηναϊκό Στάδιο υπάρχει ένα προχωρημένο μπαρ – ρέστοραντ. Θα το βρεις εύκολα. Συχνάζουν άνθρωποι του πολιτισμού. Θα ζητήσεις την Έλενα. Όλα τα βράδια θα μένεις στο Athens Plazza. Ξέρεις, στο Σύνταγμα. Υπάρχει δωμάτιο στο όνομά σου ήδη πληρωμένο. Δευτέρα πρωί να είσαι με τη φόρμα έτοιμος για δουλειά…»"


Το βιβλίο αυτό το αγόρασα από ένα παζάρι ενός βιβλιοπωλείου και το διάβασα το ίδιο απόγευμα. Είναι μικρό και εύκολο. Μιλάει για έναν τυχαίο 35χρονο που βρίσκεται ξαφνικά μέσα σε ένα στοίχημα άλλων, που προσπαθούν να τον μεταμορφώσουν σε ποδοσφαιριστή. Κάτι σαν την Σταχτοπούτα στο αρσενικό της.
Καλό βιβλίο αλλά στο τέλος δεν νομίζω να μου έμεινε κάτι.
Θα μου πεις μια χαρά δεν πέρασε το απόγευμα….. Ε ναι.

Journal Entry 2 by mariakall at Bartesera cafe in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Saturday, January 24, 2009

Released 11 yrs ago (1/25/2009 UTC) at Bartesera cafe in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Θα το αφήσω στην μηνιαία συνάντηση των Αθηναίων.

Journal Entry 3 by alaleon on Tuesday, September 01, 2009
Το πήρα από τη συνάντηση γιατί το κοιτάζαμε με τον a1pha και μας έκανε εντύπωση (κακή μάλλον) και επειδή είχα όρεξη για χαβαλέ το πήρα και το διαβάζω. Δεν το έχω τελειώσει αλλά μέχρι στιγμής με απογοήτευσε γιατι το περίμενα χάλια αλλά δεν είναι και τόσο. Αν συνεχίσει έτσι μόλις το τελειώσω θα το αφήσω κάπου ελεύθερο... :)

WILD RELEASE NOTES:

Το άφησα στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας επί της Δ. Αρεοπαγίτου λίγο πιο πέρα από την είσοδο του μουσείου της ακρόπολης. Περίπου στις 16:00

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.