Ο χορός της βροχής

by Μπάμπης Δερμιτζάκης | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingEpeaCafe-OBCZwing of Chania, Chania Greece on 12/3/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingEpeaCafe-OBCZwing from Chania, Chania Greece on Wednesday, December 03, 2008
Από το οπισθόφυλλο:

Τα Οικολογικά παραμύθια και διηγήματα που περιέχονται στο βιβλίο "Ο χορός της βροχής" του Μπάμπη Δερμιτζάκη, είναι μια πολύ καλή πρόταση για την παιδική ηλικία, με ενημερωτική, μορφωτική, παιδαγωγική και ψυχαγωγική αξία.


Μέσα από τα "Οικολογικά παραμύθια και διηγήματα", μπορείτε απλά και παραστατικά, με συγκίνηση και χιούμορ, να πλησιάσετε και να κατανοήσετε τόσο τα μεγάλα και σύνθετα προβλήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα -όπως είναι το "φαινόμενο του θερμοκηπίου", η "τρύπα" του όζοντος"- όσο και απλά και καθημερινά προβλήματα -όπως η κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών- που απαιτούν καλά ενημερωμένους και ευαισθητοποιημένους πολίτες με οικολογική και καταναλωτική συνείδηση. Πολίτες που να ενδιαφέρονται και να συμπεριφέρονται σωστά.


Είναι κείμενα πρωτοποριακά, γεμάτα ουσία και ευχάριστες εκπλήξεις. Σας δείχνουν καινούργια πράγματα και σας οδηγούν σε καινούργιο τρόπο σκέψης και προβληματισμού.


Ευχαριστούμε το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών για την ευγενική προσφορά.


Καλωσήρθες στο BookCrossing!


Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing. Επίσης, ρίξε και μια ματιά στον Ταξιδιωτικό οδηγό BookCrossing του a1pha, για να σου λυθούν οι απορίες!


Καλό διάβασμα! :)

Journal Entry 2 by wingEpeaCafe-OBCZwing at Kapnikarea in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Wednesday, December 17, 2008

Released 10 yrs ago (12/21/2008 UTC) at Kapnikarea in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Χρόνια Πολλά


Ευτυχισμένο το 2009!


Πιστοί στην παράδοση των τελευταίων ετών, οι Αθηναίοι «βιβλιοαπελευθερωτές» θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα μοιράζουν βιβλία το πρωί της Κυριακής πριν από τα Χριστούγεννα στην Καπνικαρέα!
Δείτε ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ που θα βρισκόμαστε!
Ιδού και ένα βίντεο από τα παλαιότερα ρεζιλίκια:


Καλό ταξίδι βιβλία και καλή χρονιά!!!!!!
~~~~~ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ~~~~~~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing που θα σου λύσει κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.