Ο χορός της βροχής

by Μπάμπης Δερμιτζάκης | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by ZlatkoGR of Poligiros - Πολύγυρος, Chalkidiki Greece on 12/3/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by ZlatkoGR from Poligiros - Πολύγυρος, Chalkidiki Greece on Wednesday, December 3, 2008
Τα Οικολογικά παραμύθια και διηγήματα που περιέχονται στο βιβλίο "Ο χορός της βροχής" του Μπάμπη Δερμιτζάκη, είναι μια πολύ καλή πρόταση για την παιδική ηλικία, με ενημερωτική, μορφωτική, παιδαγωγική και ψυχαγωγική αξία.

Μέσα από τα "Οικολογικά παραμύθια και διηγήματα", μπορείτε απλά και παραστατικά, με συγκίνηση και χιούμορ, να πλησιάσετε και να κατανοήσετε τόσο τα μεγάλα και σύνθετα προβλήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα -όπως είναι το "φαινόμενο του θερμοκηπίου", η "τρύπα" του όζοντος"- όσο και απλά και καθημερινά προβλήματα -όπως η κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών- που απαιτούν καλά ενημερωμένους και ευαισθητοποιημένους πολίτες με οικολογική και καταναλωτική συνείδηση. Πολίτες που να ενδιαφέρονται και να συμπεριφέρονται σωστά.

Είναι κείμενα πρωτοποριακά, γεμάτα ουσία και ευχάριστες εκπλήξεις. Σας δείχνουν καινούργια πράγματα και σας οδηγούν σε καινούργιο τρόπο σκέψης και προβληματισμού.

Ευχαριστούμε το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (www.kepka.org) για την ευγενική προσφορά.

WILD RELEASE NOTES:

Χρόνια ΠολλάΕυτυχισμένο το 2009!Πιστοί στην παράδοση των τελευταίων ετών, οι Αθηναίοι «βιβλιοαπελευθερωτές» θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα μοιράζουν βιβλία το πρωί της Κυριακής πριν από τα Χριστούγεννα στην Καπνικαρέα!

Δείτε ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ που θα βρισκόμαστε!

Ιδού και ένα βίντεο από τα παλαιότερα ρεζιλίκια:Καλό ταξίδι βιβλία και καλή χρονιά!!!!!!


~~~~~~~Καλωσήρθες στο Bookcrossing!~~~~~~~


Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο.
Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing.

Επίσης, ρίξε και μια ματιά εδώ για να σου λυθούν οι απορίες: Ταξιδιωτικός οδηγός Bookcrossing
(thanks apapsa!)

Journal Entry 3 by karjim from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Sunday, January 25, 2009
Από τη συνάντηση Ιανουαρίου των Αθηναίων.Γιατί έχω κόρη και γιατί ο συτγγραφέας παίζει κρητική λύρα.

Released 13 yrs ago (2/9/2010 UTC) at Οδός Θεσσαλονίκης in Moschato - Μοσχάτο, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Κατ' αρχάς το βιβλιαράκι δε μου άρεσε στο πρώτο ξεφύλλισμα.Εμεινε όμως στη βιβλιοθήκη περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για απελευθέρωση. Και βρέθηκε!
Ποια η σχέση του βιβλίου με τη Θεσσαλονίκη; Μα έχει καταχωρηθεί από τον γνωστό και μη εξαιρετέο zlatkogr μία από τις "ψυχές" του Θεσσαλωνικιώτικου bookcrossing. Από εκεί έφτασε και στα δικά μου χέρια. Εξάλλου το βιβλίο μιλάει για βροχή κι από βροχή κάτι ξέρει η συμπρωτεύουσα.
Ποια η σχέση του τόπου απελευθέρωσης με τη Θεσσαλονίκη; Μα δε βλέπετε; Θεσσαλονίκης 112 το απελευθέρωσα στο Μοσχάτο. Ακριβώς απέναντι από τις γραμμές του ηλεκτρικού για να χαζεύει τις γραμμές και να ονειρεύεται τη στιγμή που θα πάρει ένα τρένο να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για το "5o (DEMEK) Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing".
Τι σχέση έχει με ομπρέλες;πρώτον έχει ομπρέλα στο εξώφυλλο. Δεύτερον το άφησα στην "Αθηναϊκή Ομπρελοποιία Χάνος" που τυχαίως ανακάλυψα δύο εβδομάδες πριν όταν πήγα το αυτοκίνητο για service ακριβώς απέναντι. Δείτε και τη φωτογραφία.

Το βιβλίο απελευθερώθηκε στα πλαίσια του DEMEK Release Challenge που διοργανώνειο Salonica2010 με αφορμή το "5o (DEMEK) Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing". (1ο δεκαήμερο)


~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.