Kjerringbissel

by Minette Walters | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingsota48wing of Hokksund, Buskerud fylke Norway on 10/30/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsota48wing from Hokksund, Buskerud fylke Norway on Thursday, October 30, 2008
"Mathilda Gillespie, født Cavendish, ble funnet i badekaret med åpne pulsårer, og noe som minnet om en krone trædd ned over hodet - et kjerringbissel, pyntet med brennesler og tusenfryd. Om hun hadde villet, hadde hun ikke kunnet skrike om hjelp.

Mathilda var fryktet på grunn av sin skarpe tunge. Det var nok av dem som hadde grunn til å hate henne. Eller ønske livet av henne for pengenes skyld. Men Mathilde har testamentert alt hun eier, ikke til familien, men til sin lege, Sarah Blakeney, en av de få som satte pris på henne.

Sarah er allerede i vanskeligheter. Nå blir hun i tillegg gjenstand for landsbysladderen. For hvem har vel bedre anledning til å myrde enn en gammel dames lege?

De færreste aner hvilke dystre hemmeligheter Mathilda skjulte. Men til sine dagbøker fortalte hun sannheten. Nå er bøkene borte."

Jeg synes dette er en av Walters beste bøker. Et fargerikt persongalleri og flere historier som bygger opp om handlingen fram til en overraskende slutt.

Denne boken er kjøpt brukt hos BrukBarBok for å glede mange lesere.

Journal Entry 2 by wingsota48wing at Wishlist RABCK, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Monday, November 3, 2008

Released 13 yrs ago (11/4/2008 UTC) at Wishlist RABCK, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Boken sendes som RABCK til en helt fersk BookCrosser slik at hun kan komme igang. Velkommen ombord! Håper du vil trives blant BookCrossere i bøkenes vidunderlige verden.

Journal Entry 3 by Excited from -- wild release somewhere in Oslo, Oslo fylke Norway on Friday, November 7, 2008
Jeg mottok boken fra sota48 5. november og gleder meg veldig til å lese den, mulig jeg har lest den før, men er usikker. Jeg har lest flere bøker av denne forfatteren og liker å lese bøker omigjen da jeg aldri husker slutten.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.