Myrsky

by Juan Manuel de Prada | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingerpaxwing on 4/25/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingerpaxwing on Saturday, April 25, 2009
Tämän kirjan osti eräs ystäväni matkalukemisekseen vuonna 2004. Matkamme jälkeen hän antoi kirjan minulle. Kirja on edelleen lukematta.

Nyt rekisteröin kirjan Tarnan mahdollista Louhintahaastetta varten.


Taidehistorioitsija Alejandro Ballesteros saapuu lumen ja tulvien valtaamaan Venetsiaan tutkimaan renessanssitaiteilija Giorgionen mystistä Myrsky-maalausta. Heti hotelliin saavuttuaan hän joutuu kuuluisan taideväärentäjän murhan silminnäkijäksi ja tulee näin vedetyksi kansainvälisen taidekaupan hämäräperäiseen maailmaan. Asioita mutkistaa entisestään rakastuminen naiseen, johon hänen ei olisi lupa rakastua. Kaikki tämä tapahtuu kaupungissa, jossa historia tulee vastaan joka askeleella, jossa elämä ja taide sekoittuvat, eikä mikään ole sitä miltä näyttää.

Journal Entry 2 by wingerpaxwing on Sunday, May 24, 2009
Luettu vihdoinkin. Tosin kirja tarvitsi kyytipojakseen kaksi muuta kirjaa. Siltikin meinasin jättää sen kesken. Kirjoitan varsinaisen journalin myöhemmin, mutta nostin kirjaa näkyvämmälle paikalle BC-hyllyssä muistaakseni kirjoittaa sitten paremmalla ajalla.
***
Nyt olisi parempi aika, mutta ei tähän niin paljon kirjoitettavaa ole. Kirjan tapahtumapaikka Venetsia tarjosi kiehtovan ympäristön. Juonikin kuulosti kuvauksen perusteella kiinnostavalta, mutta tuntui paikoin olevan ihan hukassa, kun kirjailija keskittyi päähenkilön naismieltymyksiin. Pitääkö edes mainita, että kirjan päähenkilö oli aika epämiellyttävä. Kirjan huumori ei huvittanut. No, tulipahan luettua tämäkin.

Journal Entry 3 by wingerpaxwing at Wishlist RABCK, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases on Thursday, September 22, 2011

Released 7 yrs ago (9/20/2011 UTC) at Wishlist RABCK, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä kirja oli yhdellä toivelistalla. Vaikka yksi lyttää, niin toinen mahdollisesti tykkää. Tätä on aika usein ainakin nähty. Lukuiloa siis seuraavalle!

Journal Entry 4 by sumako at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, September 26, 2011
Suurkiitos toivekirjasta! Tämä on toivelistallani kirjoittajan takia, jolta on suomennettu vain kaksi teosta, ja tämä on vielä murhamysteeri eli jotain aivan muuta kuin toinen suomennos (Pimpit).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.