Mannenwerk

by Yvonne Kroonenburg | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 10/14/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, October 14, 2008
Zeg in gezelschap luidop Yvonne Kroonenberg' en wacht de reacties af. Tien tegen een dat opklinkt Alles went, behalve een vent'. Met deze ijzersterke titel vestigde voormalig psychotherapeut Kroonenberg zich in 1989 als chroniqueur en kritische kenner van de relaties tussen mannen en vrouwen. Met humor bekijkt zij wat er allemaal mis kan gaan, en daarbij spaart ze de man ('Het zit op de bank en het zapt') allerminst.
Voor het stoere Literaire Juweeltje Mannenwerk herzag Yvonne Kroonenberg een zevental columns, waarin ze een paar opmerkelijke bekentenissen doet: Ik ben weerloos tegen het schortje van de hoefsmid en dat van de timmerman'.

Released 12 yrs ago (4/21/2009 UTC) at Binnenrotte/Hoogstraat (op de markt) in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Wil je meer boeken vinden? Kijk dan eens in een officiële bookcrossing zone (OBCZ), bijvoorbeeld in Grand Café Restauarant & Jazzclub Biblio, Van Vollenhovenstraat 15 unit 26-27 te Rotterdam of in een van de vele andere Nederlandse OBCZ's (te vinden via de Nederlandstalige website).

Veel leesplezier,
AnnevO

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Rotterdam , Zuid-Holland Netherlands on Sunday, June 21, 2020
phoe. Ik wil als eerste mijn excuses aanbieden dat ik het boekje te lang, ongelezen, in mijn bezig heb gehad. Mijn naam is Sandra (de spelbreker).
Ik vond het boekje lang lang lang geleden op het marktplein Rotterdam Blaak. Ik had net mijn zoontje naar school gebracht. Hij zat nog in de onderbouw. Dit jaar wordt hij 23. Zolang heb ik het boekje in huis gehad. Ik wilde het boekje graag lezen en het weer op pad sturen maar het kwam er maar niet van. Ik bewaar dingen altijd omdat ik er in de toekomst iets mee wil. Zo dus ook met dit boekje: zodra ik tijd heb snel door lezen. Het is vandaag 21 juni 2020.

Ik leef al jaren in een depressie. Dit jaar is er een knop om gegaan bij mij. Ben sinds kort bezig met alles op een rijtje te zetten in mijn hoofd en in mijn huis. Ben bezig met opruimen en los laten. Zodoende kwam ik het boekje gister avond weer tegen in mijn huis. Heb het opzij gezet, voor de zoveelste keer, om het te lezen. En vandaag was de dag. Ik heb het net gelezen. Heb erg gelachen om de korte verhaaltjes die er in staan.

Ondanks dat het zolang heeft geduurd voor ik het boekje las, ik had geen beter tijd kunnen bedenken.

Eerste verhaal heeft Treuzelen. Allen al om de titel moest ik lachen. Zolang heb ik getreuzeld met dit boekje. Hopelijk zal ik niet te lang treuzelen en het boekje weer op pad sturen.

Ik zal het achterlaten op de Jacob Catsstraat.

'De groeten' van mij aan Yvonne Kroonenberg en de toekomstige lezers ;)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.