Rosemary's Baby

Registered by Emmeken of Nijmegen, Gelderland Netherlands on 8/31/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Emmeken from Nijmegen, Gelderland Netherlands on Sunday, August 31, 2008
Ik was erg benieuwd naar dit boek, aangezien ik het boek 'Boys from Brazil' (ook van Ira Levin) echt helemaal geweldig vond. Ook van dit boek heb ik genoten! Het is super hoe subtiel Ira Levin de spanning op weet te bouwen, echt geweldig! Binnenkort wil ik de film eens huren, volgens een vriendin is die ook erg mooi (diezelfde vriendin waarschuwde me overigens wel dat het vervolg op dit boek ('Rosemary's son' als ik me niet vergis) wat tegenvalt). Wel moet je voor ogen houden dat het boek heel oud is, zodat sommige zaken wat ouderwets aandoen. Maar het is helemaal niet storend vond ik! Ik vind het een aanrader!

Dit boek is een bijdrage aan Bookcrossing van Stichting Overal in Nijmegen.

======================

Hallo gelukkige vinder!

Gefeliciteerd, je hebt een zwerfboek gevonden!! Hopelijk vind je het een mooi boek. Zo niet, dan kun je het gerust weer ergens achterlaten of aan iemand anders doorgeven. In ieder geval vind ik het fijn dat je even de moeite neemt om op deze site te laten weten waar het boek uithangt! Vind je het concept van Bookcrossing ook leuk, of wil je graag dit boek blijven volgen wanneer je het weer loslaat, meld je dan (gratis) aan bij bookcrossing! Ik zou het fijn vinden als je mijn naam (Emmeken) wilt invullen als Referring Member, zodat ik kan zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Er is ook een ondersteunende Nederlandse website waar je nog meer info kunt vinden, mocht je nog vragen hebben.

Veel leesplezier!!

Journal Entry 2 by Emmeken at Lux OBCZ bookshelf/boekenplank in Nijmegen, Gelderland Netherlands on Saturday, March 09, 2019

Released 1 mo ago (3/8/2019 UTC) at Lux OBCZ bookshelf/boekenplank in Nijmegen, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op het boekenplankje van LUX.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.