Den magiska källan

Registered by babelfisk of Jönköping, Småland Sweden on 8/4/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by babelfisk from Jönköping, Småland Sweden on Monday, August 04, 2008
Allt håller på att förändras i Rossmore. Staden har vaknat ur sin Törnrosasömn och förvandlats från sömnig irländsk småstad till snabbt växande affärscentrum.
Åsikterna om det nyvunna välståndet och det moderna samhällets genombrott i Rossmore, går starkt isär hos lokalbefolkningen. Särskilt som den nya genomfartsleden planeras att dras genom Whitethorn Woods, nära platsen för den heliga Annas källa, dit folk vallfärdat genom århundradenas lopp för att söka kraft och läkedom.
Den godhjärtade pastorsadjunkten fader Brian Flynn vill hålla sig väl med alla och har svårt att bestämma sig för vad han ska tycka om hela moderniseringsprojektet utan att ta parti för någon sida. Han försöker därför övertala Neddy O’Briens familj att ta emot den ekonomiska ersättning som erbjuds av kommunen för den mark som de förlorar i samband med vägbygget. Men det blir inte lätt, eftersom Neddys mor blev botad just vid den heliga Anns källa för många år sedan.
Snart får fader Brian höra fler mer eller mindre sannolika berättelser om människor som blivit hjälpta vid källan.

Journal Entry 2 by babelfisk at Jönköping, Småland Sweden on Saturday, December 02, 2017
En bok att gå till när november är som värst: grå, regnig, kall och blåsig! En riktig feel good-bok! Jag gillar den helt och fullt!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.