Ennuskivien mahti

by Flavia Bujor | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winghetku77wing of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/19/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winghetku77wing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 19, 2008
Takakannesta:

"HURMAAVA KERTOMUS YSTÄVYYDESTÄ, UNELMISTA JA TAIKAVOIMISTA

Jade, Opale ja Ambre saavat 14-vuotissyntymäpäivänään tietää, että heille on jo muinaisissa kirjoituksissa osoitettu suuri tehtävä. Voimallisten ennuskivien avulla tyttöjen on pelastettava viimeinen maa, jossa uskotaan kaikkien olentojen kauneuteen, luovuuteen ja vapauteen.

Samaan aikaan Joa-niminen tyttö kamppailee vakavan sairauden kourissa pariisilaisessa sairaalassa. Joa horjuu elämän ja kuoleman välimailla, mutta alkaa nähdä ihmeellistä unta, joka antaa hänelle voimia. Joan elämä on Jaden, Opalen and Ambren neuvokkuuden varassa."

Journal Entry 2 by winghetku77wing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, September 01, 2008
Sain luettua kirjan loppuun eilen illalla. En ole pitkään aikaan fantasiaa lukenutkaan, joten siinä mielessä kirja oli vaihtelua. Jossain määrin kirjoittajan nuori ikä paljastuu tekstistä, mutta ei ehkä niin paljon kuin odotin. Melodramatiikkaa tarinasta kyllä löytyi, joka oli paikoin hieman huvittavaakin. Tarina tuntui ennemmin sadulta, kuin varsinaiselta fantasialta, mutta mukavaa luettavaa joka tapauksessa. Kuolema-hahmo oli ehdottomasti suosikkini.

Journal Entry 3 by winghetku77wing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, September 01, 2008
Kun löysin kirjan kesän alennusmyynneistä, muistelin joitakin vuosia sitten ilmoittautuneeni samaisen kirjan rinkiin. Muistin jopa oikein (http://www.bookcrossing.com/journal/2012368), mutta rinki jumiutui paikoilleen. Haluan siis jatkaa rinkiä, jos kiinnostuneita lukijoita edelleen riittää.

Suositeltava pitoaika on kuukausi, mutta en ole pilkuntarkka tässä asiassa, koska tiedän ihmisillä olevan elämää bookcrossingin ulkopuolellakin. Muuten perussäännöt pätevät: tee merkintä kun saat kirjan, kun olet sen lukenut (ja mielellään myös mielipiteesi lukemastasi) ja kun lähetät kirjan seuraavalle rinkiin osallistuvalle. Ringin viimeinen lähettää kirjan takaisin minulle.

Osallistujat:

1. lunatum, Savukoski
2. chrisim, Tampere

8.9. Kirja postitettu lunatumille!

Journal Entry 4 by lunatum from Savukoski, Lappi / Lappland Finland on Wednesday, September 10, 2008
Kirja saapui eilen. Lähetään nyt reissuun ja kunhan saan tuon tuoreimman Potterin luettua, niin syvennyn tähän. Vaikuttaa takakannen perusteella hyvältä.

Journal Entry 5 by lunatum from Savukoski, Lappi / Lappland Finland on Wednesday, October 15, 2008
Pahoittelut näin pitkästä lukuajasta. Oli uusin Potteri kesken ku tämä tuli, niin meni luvattoman kauan aikaa. Mutta onneksi lukuaikaa oli luvattukin reilusti. Välillä äitinikin ehti kirjan lukea ja tykkäsi kovasti.

Ensin täytyy mainita, että kivat pehmeät kannet kirjassa on. Sen perusteella sanoin äidilleni jo ennen kuin olin alkanut kirjaa lukea, että tämähän on oikea teinikirja. Äiti sanoi, että kirjoittaja onkin vain 12-vuotias. Ja tämä oli kyllä suuri yllätys, myös lukemisen jälkeen!

Tykkäsin kirjasta kovasti. Ja sanomaakin oli, se oli aivan sama kuin Salaisuus kirjassa!

Kiitokset ringin järjestämisestä! Alan nyt kysellä seuraavan lukijan osoitetta, lähetän sitten eteenpäin.

Journal Entry 6 by chrisim from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 12, 2008
Ihanan karamellin näköinen kirja saapui postissa eilen, kiitos Lunatum ja hetku! Lukutahtini on entisestään hidastunut, mutta enköhän saa tämän luetuksi vuoden loppuun mennessä. On tämä niin houkuttelevan näköinen!

Journal Entry 7 by winghetku77wing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, December 16, 2008
16.12.2008 Chrisim palautti kirjan tämän iltaisessa miitissä. Kysäisen vielä chireliltä olisiko hänellä kiinnostusta lukea tämä, kun hän taisi olla ainoa, joka ei alkuperäisen ringin jäsenistä kyselyyn vastannut.

Journal Entry 8 by Kemppu from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, February 26, 2009
Kirja oli liikkeellä miitissä tänään, mutta kun kukaan ei tarttunut siihen, niin otin sen vapautettavaksi Messukylän kirjaston vaihtohyllyyn huomenna, viimeisenä työpäivänäni kyseisessä kirjastossa.
Olen lukenut kirjan joskus pari kolme vuotta sitten, kun se oli vasta suomennettu. Ihan hyvä oli mielestäni.

Journal Entry 9 by Kemppu at Messukylän kirjasto in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, February 26, 2009

Released 10 yrs ago (2/27/2009 UTC) at Messukylän kirjasto in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Kirjanvaihtohyllyyn.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.