Kruununperijätär

by Hanne-Vibeke Holst | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9513135128 Global Overview for this book
Registered by wingBookgeowing of Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/16/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, July 16, 2008
Forssan reissun satoa Kirjalöydöstä.

Takakansi:

"Charlotte Damgaard on 35-vuotias pätevä ja työhönsä sitoutunut poliitikko, joka johtaa Tanskan Naturens Venner -ympäristöjärjestöä. Hän on myös naimisissa ja pienten lasten äiti. Kun hallitukseen etsitään uusia nimiä, valinta osuu Charlotteen, ja pääministeri tarjoaa hänelle ympäristöministerin salkkua.

Aviomies Thomas, joka on jo pitkään pysytellyt taka-alalla ja hoitanut perhettä, on siirtymässä haasteelliseen työhön Ugandaan, ja nyt olisi Charlotten vuoro mukautua miehen toiveisiin. Yllättävä ministerinpaikka muuttaa kuitenkin suunnitelmat.

Ministerinä kokematon, suorapuheinen ja räväkkä Charlotte on oivallinen kohde lehdistölle. Hänen toimiaan seurataan tarkasti ja virheistä rangaistaan armotta. Charlotte jakaa mielipiteet niin hallituksen ulko- kuin sisäpuolellakin. Häntä rakastetaan ja vihataan.

Hanne-Vibeke Holstin menestysromaani Kruununperijätär pohjautuu osittain ruotsalaispoliitikko Mona Sahlinin kohtaloon. Se on ajankohtainen, älykäs, kantaaottava ja jännittävä kuvaus menestyvän naisen paineista kotona ja politiikan näyttämöllä."

Journal Entry 2 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, December 17, 2008
Tämä kirja keskittyi minusta enemmän Charlotten ammatilliseen kunnianhimoon, poliittiseen pätevyyteen ja vaikuttaviin sosiaalisiin taitoihin. Perheen ja huippuvaativan työn yhteensovittamisen vaikeuden teema ei ollut niin vahva kuin oletin, se ikään kuin kulki muutamina huomioina taustalla. Paljon ehti tapahtua ja likaistakin peliä pelattiin, ihan tiivis tarina siis.

Päällimmäiseksi minulle mieleen jäi kuitenkin kysymys: oliko Charlotte valta-asemassaan onnellinen ja tiesikö hän, mikä hänelle oli elämässä tärkeintä?

Journal Entry 3 by wingBookgeowing at Holiday Gift Giving, Holiday Gift Giving -- Controlled Releases on Wednesday, December 17, 2008

Released 10 yrs ago (12/18/2008 UTC) at Holiday Gift Giving, Holiday Gift Giving -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee nyt postin kyytiin HGG-yllätyksenä, toivottavasti ehtisi perille vielä jouluksi.

Journal Entry 4 by bookwormess from Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Saturday, December 27, 2008
Ei ihan ehtinyt jouluksi, mutta suuret kiitokset silti! Postin setä oli yrittänyt tuoda sitä perjantaina, mutta ei mahtunut laatikosta joten oli haettava postista tänään kun palasin. Kruununperijätär on todellakin ollut toivelistallani siitä lähtien kun sen ensimmäisen kerran kaupassa näin. Likaista peliä politiikassa, hmmm... *Kjieh,kjieh,kjieh....*

Ja kiitos Halisesta! ;)

Journal Entry 5 by bookwormess at Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Tuesday, March 27, 2018
Otin kirjan työn alle lukeakseni hyllyssäni pisimpään lojuneita kirjoja. No, yritin. Yhden illan temmoin tarinaa eteenpäin, mutta minua ärsyttää aivan suunnattomasti Holstin tapa kirjoittaa ilman kunnon kappalejakoja. Käy pidemmän päälle rasittavaksi.

Joten, yritetty on... Osallistun kirjalla TBR-vuoren louhintahasteeseen 2.1.-31.8.2018.

Journal Entry 6 by bookwormess at Tornatorintie 3 in Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Sunday, May 27, 2018

Released 8 mos ago (5/28/2018 UTC) at Tornatorintie 3 in Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu työpaikkani kierrätyshyllyyn. Lukuiloa!

***************
Onnea, olet löytänyt vapauttamani kirjan! Se on nyt sinun - voit pitää sen, antaa tuttavallesi tai vapauttaa edelleen. Kiitos kun ilmoitit löytäneesi kirjan! Mikäli haluat, olet tervetullut liittymään Bookcrossing.comiin. :)

Congratulations, you've found a book I've released in the wild. It's yours now - you can keep it, give to someone you know or release it back in the wild. Thank you for letting me know you've found it! If you want, you're welcome to join Bookcrossing.com. :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.