Girl (Ned.)

by Nicola Kraus, Emma McLaughlin | Women's Fiction |
ISBN: 0141014016 Global Overview for this book
Registered by Yinny of Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Netherlands on 8/22/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Yinny from Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Netherlands on Friday, August 22, 2008
Dit boek heb ik speciaal voor Bookcrossing gekocht/gekregen.

Biblion
Korte bespreking:
De 24-jarige Girl (jong, snel, feministisch en werkloos) krijgt na veel sollicitaties eindelijk een baan bij de startpagina 'My Company'. Ze moet er een bedrijf restylen (iets waar ze niets van weet) dat wordt gerund door een man die niet met haar wil praten, voor een doelgroep waar ze niets mee heeft. Ze levert in haar ogen goed werk, maar kan niet voorkomen dat de organisatie in de rode cijfers belandt. Een vrouw moet redding brengen maar die verandert de startpagina in een pornosite, reden voor Girl om haar wereld-verbeter-plannen daar niet voort te zetten. Het verhaal bevat hilarische en vrolijke elementen maar geeft ook weer hoe intimidatie werkt en hoe eenzaam de hoofdpersoon in het Amerikaanse bedrijf staat. De auteurs debuteerden in 2002 met 'Dagboek van een nanny', een bestseller die in 30 landen in vertaling uitkwam. Over hun tweede boek vermeldt de uitgever dat de roman als eerste in de wereld in Nederland uitkomt. Goede vertaling. Paperback, klein lettertype. - H.W.L. Keus-Asveld


Journal Entry 2 by Yinny at Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, November 17, 2010
Nou, ik vond dit boek een stuk minder dan hun eerste boek. Het was chaotisch, ik kon me niet vinden in de karakters. Ik snapte niets van de relatie met Buster. Het was een raar verhaal.

Journal Entry 3 by Yinny at Gajapuri resort and spa, Klong Prao in Ko Chang, Trat Thailand on Wednesday, November 17, 2010

Released 8 yrs ago (11/18/2010 UTC) at Gajapuri resort and spa, Klong Prao in Ko Chang, Trat Thailand

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?
Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registeren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, Yinny, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Groetjes,
Yinny

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.