(Dutch) De Zevende Hemel

by Janet Evanovich | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by CrazyDutchwoman of Heemstede, Noord-Holland Netherlands on 6/23/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by CrazyDutchwoman from Heemstede, Noord-Holland Netherlands on Monday, June 23, 2008
Vertaling van Seven Up.
Boek 7 van de Stephanie Plum series.
Mooie trade paperback.

Eddie DeChooch is gepakt voor sigarettensmokkel in Trenton, New Jersey. Als de ex-maffioso weigert voor de rechtbank te verschijnen, wordt premiejager Stephanie Plum ingeschakeld om hem op te sporen. Geen gemakkelijke klus, zo blijkt, want Eddie kent alle trucs en is niet bang zijn pistool te gebruiken. Walter 'MoonMan' Dunphy en Dougie 'De Dealer' Kruper waren maffiavriendjes van DeChooch. Ze hebben deelgenomen aan een gevaarlijke operatie die veel meer inhield dan een eenvoudigesigarettensmokkel. Als Dougie en Mooner spoorloos verdwijnen, brengt Stephanie zwaar geschut in stelling: meesterpremiejager Ranger. Zijn prijs? Een perfecte nacht met Stephanie. Maar met wie maakt ze meer kans op de zevende hemel? Haar mentor, de vervaarlijke Ranger, of haar ex-vriend, de seksistische rechercheur moordzaken, Joe Morelli?
Op het thuisfront heeft Valerie, Stephanies zuster, besloten terug te keren naar Trenton, mét haar twee draken van kinderen. Oma Mazur vraagt zich af of ze lesbisch zal worden en Bob, de boulimische hond, vreet alles op, met inbegrip van het meubilair. Modderworstelen, motorfietsen, snelle auto's, snelle happen en snelle mannen 'De zevende hemel is Evanovich op haar best.

Released 9 yrs ago (9/8/2009 UTC) at Snackbar Broodje Bram binnenweg bankje buiten in Heemstede, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Veel plezier met dit boek. Zou het fijn vinden als je even laat weten, kan anoniem dat je het boek gevonden hebt dmv het nummer in te vullen op deze zite.

Journal Entry 3 by CrazyDutchwoman at - Ergens in het centrum in Heemstede, Noord-Holland Netherlands on Sunday, February 02, 2014

Released 5 yrs ago (2/2/2014 UTC) at - Ergens in het centrum in Heemstede, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Ik heb dit boek blijkbaar weer terug genomen toen. Nu heb ik het weer gereleased. Dat is al 2 dagen geleden zo niet langer dus Weer op de binnenweg. Nu op het bankje bij de dierenwinkel en tegenover de apotheek.

Zou leuk zijn als je laat weten dat je het boek hebt meegenomen.
Veel plezier

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.