Ruohometsän kansa

by Richard Adams | Children's Books |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingPelluwing of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 6/3/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPelluwing from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, June 03, 2008
Löytyi divarista ja kaipaa kansien tuunausta.

Tuunasin kannet ja lisäilen kuvan ja kommentit kirjasta tähän myöhemmin.


4.8.2008
Luin kirjan paikatakseni taas yhden aukon klassikkoyleissivistyksessäni. Jotenkin tarina ei vain uponnut minuun kunnolla. Se tuntui paikoitellen puuduttavalta ja pitkäveteiseltä. Syynä tähän voi olla, että tarinassa kaniinit olivat todellakin kaniineja. :) Kirjailija oli lukenut kaniinien elämästä kertovia kirjoja eivätkä kirjan kaniinit siis olleet mitään viihdyttäviä puhuvia eläimiä, joilla on paljon ihmisten ominaisuuksia. Viihdearvoa kirjalle olisi tuonut, jos hahmoihin olisi voinut hieman samaistua, mutta kaniinien kohdalla se on hieman vaikeaa. Eniten nautin varmaan El-ahrairah-saduista, joten saattaisin pitää enemmän jatkoteoksesta Ruohometsän tarinoita. El-ahrairah ja Kanivili olivat enemmän sellaisia hassun viihdyttäviä hahmoja.

Voi olla, että nauttisin tästä kirjasta enemmän toisenlaisessa elämäntilanteessa. Tällä hetkellä tunnun arvostavan mahdollisimman helppoja ja viihdyttäviä kesäkirjoja, joita lukiessa ajatukset lepäävät toimistossa vietetyn aurinkoisen päivän jälkeen.Kiitokset Leichalle kirjan nappaamisesta. Näinkin asemalla selkeästi oululaisiksi tunnistettavia henkilöitä, kun odottelin omaa junaani. :)


Released 11 yrs ago (7/27/2008 UTC) at Rautatieasema in Lappeenranta, Etelä-Karjala / Södra Karelen Finland

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Kirja jäi aseman odotussaliin penkille.

Lukuiloa löytäjälle!

Journal Entry 3 by Leicha from Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, July 28, 2008
Löysin kirjan jättöpaikastaan, rautatieaseman odotussalin penkiltä. Pieni vaaleanpunainen post-it-lappu kirjan kannessa kehotti nappaamaan kirjan mukaansa ja hetken epäröinnin jälkeen näin teinkin. Luin ensimmäiset viitisenkymmentä sivua Tampere-Oulu-välissä täyteen buukatun yöjunan tavaravaunussa. Kirjan matka jatkuu, kunhan ensin luen sen. Kirja on oiva klassikko, jota ei vain ole aiemmin tullut luettua.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.