Levend Aas

by P.J. Tracy | Mystery & Thrillers |
ISBN: 0141011335 Global Overview for this book
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 5/12/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, May 12, 2008
Van www.crimezone.nl:
Rechercheurs Leo Magozzi en Gino Rolseth vervelen zich: er is al lang geen moord meer gepleegd. Maar wanneer de bejaarde Morey Gilbert dood wordt gevonden op zijn oprijlaan, is het met de verveling in één klap afgelopen. Wie zou Morey hebben willen vermoorden? Hij was een man zonder vijanden, een heilige bijna. Zijn kleine, norse vrouw zorgt niet bepaald voor opheldering, zij zou zelfs een verdachte kunnen zijn. Dan vallen er nog meer bejaarde slachtoffers en krijgen Magozzi en Rolseth meer werk dan hun lief is. Er moet iets zijn wat de slachtoffers met elkaar gemeen hebben, maar wat?
Magozzi roept de hulp in van Grace McBride, stoer, ongenaakbaar en altijd in het zwart gekleed. Ze heeft samen met haar excentrieke vrienden van het software bedrijf Monkeewrench een nieuw programma ontwikkeld dat de rechercheurs op een uiterst bizar spoor zet...

Ook dit boek is lekker spannend en goed doordacht.Journal Entry 2 by AnnevO at By hand, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Sunday, July 20, 2008

Released 12 yrs ago (7/20/2008 UTC) at By hand, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Aangezien de ring die van dit boek rondging gestrand is, gaat dit boek naar de laatste die mee had zullen doen in de ring: Yinny!

Journal Entry 3 by Yinny from Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, July 20, 2008
Dank je wel, AnnevO! Waarschijnlijk wordt dit boek snel gelezen!

5/10/2008
Oeps, geen JE gemaakt over het verhaal! Ik vond het wel een spannend boek met een bijzonder verhaal. Ik ga er niet veel over vertellen, want anders geef ik te veel van het verhaal weg.

Ik heb contact met Mayti gehad, ze hoefde het boek niet terug (ringboek kwijtgeraakt in post), dus nu naar andere bookcrossers!

Released 12 yrs ago (10/4/2008 UTC) at Minimeeting Syls place in Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?
Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registeren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, Yinny, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Groetjes,
Yinny

Journal Entry 5 by Hellehond from Utrecht, Utrecht Netherlands on Sunday, October 05, 2008
Meegenomen van de meeting bij SylS, 5/10/2008

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.