Ruumiin todistus

by Patricia Cornwell | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by sannuli of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 5/6/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by sannuli from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, May 6, 2008
"Raaka kirjailijamurha saa poliisiylilääkäri Kay Scarpettan ymmälleen. Kulkeeko murhaaja uhrinsa menneisyydessä ja kostaa tämän kärsimät vääryydet?"

Kay Scarpetta -sarjan toinen teos. Ei vaan malta laskea käsistään. Tykkäsin tästä paljon, niin kuin Kay Scarpetta -sarjasta ylipäänsä.

Journal Entry 2 by sannuli from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, May 9, 2008
Postitin tänään Heinäminkille. Jänniä lukuhetkiä! :)

Journal Entry 3 by Heinaminkki from Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, May 12, 2008
Kirja odotti minua tänään töistä tullessa postilaatikossa. Odotan innolla että pääsen sitä lukemaan. Valitettavasti vain muutama kirja on jonossa ennen sitä, joten kirja saa tovin odotella hyllyssäni. Suuri kiitos joka tapauksessa Sannulille postista.

Journal Entry 4 by Heinaminkki from Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, June 23, 2008
Kirja oli samaa hyvää Scarpetta sarjaa mitä odotinkin. En malttanut odottaa että kirja olisi tullut vastaan omalla vuorollaan vaan otin sen matkalukemisiksi Helsingin reissulle. Ja hyvin aika sen parissa sitten kuluikin, jopa pikkutunneille asti kun en illalla malttanut lukemista lopettaa ajoissa. Tätä kirjaa en aio vapauttaa villisti vaan otan sen mukaan seuraavaan miittiin Kuopioon (ehkä heinäkuun puolessa välissä) ja jos joku kirjan haluaa saa sen mukaansa. Jos kukaan ei kirjaa halua niin se palaa takaisin hyllyyni. Aika näyttää kuinka käy.

Journal Entry 5 by halonhakkaaja from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, September 11, 2008
Otin tämän mukaani Kuopion seudun heinäkuun tapaamisessa. Luin kirjan aika lailla saman tien, mutta olen näköjään unohtanut tehdä lukemisen jälkeen siitä journal entryn. En ole muistaakseni aiemmin Kay Scarpettasta lukenut, mutta ihan mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Kyllä näitä voisi lukea enemmänkin...

Journal Entry 6 by Ahava from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 30, 2008
Kirja tippui luukustani pyytämättä ja yllättäen, puskan takaa. Vähän aikaa sitten kaipailin veristä dekkaristoa lukemisikseni ja nyt minulla on sitä yllin kyllin. Kiitän, halonhakkaaja! Tämä jouduttaa joulunodotuksen hämäriä iltoja.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.