Dertien

by David Mitchell | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 0812974018 Global Overview for this book
Registered by Xamantha of Ochten, Gelderland Netherlands on 5/2/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Xamantha from Ochten, Gelderland Netherlands on Friday, May 02, 2008
Hallo, wat leuk dat je dit boek meegenomen hebt en het nog gemeld hebt ook!
Ben je nog niet echt bekend met BookCrossing? Neem dan een kijkje op de Nederlandstalige site:www.bookcrossing.nl
Er is ook een Nederlands forum
Veel leesplezier!
Xamantha


De dertienjarige Jason Taylor heeft een spraakgebrek, en dat maakt hem niet erg populair op school. Ook thuis is het moeilijk zijn plek te vinden tussen een moeder die opeens besluit een carrière te beginnen, een vader met een buitenechtelijke relatie en een oudere zus die hem 'Het ding' noemt. Een personage uit Mitchells eerdere roman Wolkenatlas komt Jason te hulp: Eva Crommelynck, nu een dame op leeftijd, leert Jason hoe hij met taal de werkelijkheid kan bezweren. Dertien is een sublieme coming of age-roman waarin David Mitchell op zijn onnavolgbare wijze een jaar van Jasons leven vangt in schitterende anekdotes, avonturen en gesprekken.

Journal Entry 2 by Xamantha from Ochten, Gelderland Netherlands on Sunday, May 11, 2008
Vannacht aan dit boek begonnen, maar kan m'n aandacht er niet bij houden. Misschien ligt het aan mijn stemming, misschien is het gewoon geen leuk boek.
Ik zet 'm op AVL, al ben ik wel van plan dit boek nog een kans te geven.

Edit: onlangs nogmaals aan dit boek begonnen en 't lag inderdaad aan mijn stemming, het boek was prachtig!!!Blij dat ik 'm toch gelezen heb. De reden dat ik er nogmaals in begonnen ben, is dat ik zag dat het een van de favoriete boeken van een andere BookCrosser is. Haar smaak kan ik over het algemeen erg waarderen, dus dat trok me over de streep :)

Released 10 yrs ago (6/12/2008 UTC) at another bookcrossing member in by mail, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Hopelijk komt dit boek precies op vrijdag de 13e aan, tis nl een themarelease. Ik hoop dat de ontvanger dit ook een mooi boek zal vinden!

Journal Entry 4 by wollie on Saturday, June 14, 2008
Wat een goeie verrassing! Kreeg hem vandaag (zaterdag de 14e, maar dat maakt mij niet uit, hoor) bij de post. En laat David Mitchell nou een van mijn lievelingsschrijvers zijn... Heb deze dan ook al een paar keer gelezen, maar doneer hem aan 'mijn' obcz de Noorderparkkamer, zo vindt hij vast snel een nieuwe lezer.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.