Adem

by Anne-Sophie Brasme | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 2253153648 Global Overview for this book
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 5/1/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Thursday, May 01, 2008
Charlene is een ietwat verlegen scholiere van 13 jaar. Bij het begin van het nieuwe schooljaar maakt ze kennis met de rebelse Sarah, die meteen in het middelpunt van de belangstelling staat en iedereens bewondering oproept. De twee worden vriendinnen en Charlene ziet Sarah als het licht in haar voordien saaie leven. Na de vakantie wil Sarah plots niets meer van Charlene weten. Wanhopig klampt Charlene zich aan haar vroegere vriendin vast en laat alles toe... tot ze in de gevangenis terechtkomt.

Journal Entry 2 by AnnevO at Oude haven in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, May 04, 2008

Released 13 yrs ago (5/4/2008 UTC) at Oude haven in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Wil je meer boeken vinden? Kijk dan eens in een officiële bookcrossing zone (OBCZ), bijvoorbeeld in Grand Café Restauarant & Jazzclub Biblio, Van Vollenhovenstraat 15 unit 26-27 te Rotterdam of in een van de vele andere Nederlandse OBCZ's (te vinden via de Nederlandstalige website).

Veel leesplezier,
AnnevO

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.