Afgunst

by Saskia Noort | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by AnnevO of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 5/1/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Thursday, May 01, 2008

Journal Entry 2 by wingOBCZ-Bibliowing from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Thursday, May 01, 2008
Gekregen voor bookcrossing. Uit de maand van het spannende boek 2007.

Journal Entry 3 by AnnevO at Station Schiedam-Centrum perron 5 in Schiedam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, February 25, 2009

Released 9 yrs ago (2/25/2009 UTC) at Station Schiedam-Centrum perron 5 in Schiedam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! De treinen zijn misschien wel vertraagd, maar je hebt in ieder geval iets te doen: dit boek lezen.
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Wil je meer boeken vinden? Kijk dan eens in een officiële bookcrossing zone (OBCZ), bijvoorbeeld in Grand Café Restauarant & Jazzclub Biblio, Van Vollenhovenstraat 15 unit 26-27 te Rotterdam of in een van de vele andere Nederlandse OBCZ's (te vinden via de Nederlandstalige website).

Veel leesplezier,
AnnevO

Journal Entry 4 by estherblaauw from Vlaardingen, Zuid-Holland Netherlands on Thursday, February 26, 2009
Best wel spannend, al ben ik geen fan van thrillers. Dit boekje is echter zo dun dat ik het in 2 treinreizen uit had. Vond het einde tegenvallen. Had zelf voor een andere constructie gekozen om aan te geven hoe fout alles was gelopen en ook in de toekomst ontwricht zou zijn.

Journal Entry 5 by estherblaauw from Vlaardingen, Zuid-Holland Netherlands on Thursday, February 26, 2009
Heb trouwens vorig jaar op het zelfde station (Schiedam Centrum) het boek Zuidland aangetroffen. Is dat door dezelfde persoon daar neergelegd? Ben gewoon benieuwd : ). Afgunst heb ik vandaag aan mijn collega ED gegeven en zij zal na het lezen ervan Afgunst weer op reis sturen.

Journal Entry 6 by wingAnonymousFinderwing on Tuesday, March 17, 2009
Got the book from a collegue.... story is easy to read, plot not very original. Nonetheless entertaining!

CAUGHT IN THE HAGUE ZUID-HOLLAND NETHERLANDS

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.