Έγκλημα στο Da Capo

Registered by panost of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 4/7/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by panost from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, April 7, 2008
"Όταν το πτώμα του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας βρέθηκε στο πατάρι του Da Capo η πολιτική σκηνή συγκλονίστηκε. Ποιος είχε συμφέρον να βγάλει από τη μέση τον άνθρωπο που ερευνούσε το παλαιό σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου; Νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παράγοντες του δημόσιου βίου και του παρασκηνίου, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αναστατώνονται. Όλοι μπλεγμένοι σε ένα κουβάρι με απρόοπτα συμβάντα και αλλεπάλληλους αιφνδιασμούς, σ' ένα μίτο που εξελίσσεται με καταιγιστικό ρυθμό. Οι υποψίες εναλλάσσονται. Ο ένας προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον άλλον. Κι η έρευνα οδηγείται σε ένα τέλος απροσδόκητο. "
Ένα πολύ σφιχτοδεμένο βιβλίο που κόβει την ανάσα. ΟΙ συγγραφέας είναι γνώστης της πολιτικής κυβέρνησης ενός κράτους και της παρούσης ελληνικής πολιτικής σκηνής. Διαβάζεται με αγωνία, με απλή στρωτή αφήγηση, δυστυχώς με πολλά πρόσωπα αλλά στο τέλος ξεκαθαρίζουν όλα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, από τα λίγα καλά ελληνικά "αστυνομικά" μυθιστορήματα.

Released 13 yrs ago (5/4/2008 UTC) at 3rd Greek BookCrossing Convention in Chania - Χανιά, Chania Greece

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Tο βιβλίο αυτό πρόκειται να «απελευθερωθεί» στην «Μάζωξη» στα Χανιά, στο 3ο Ελληνικό Συνέδριο BookCrossing που έχει προγραμματιστεί το τετραήμερο από τις 1- 4 Μαΐου 2008.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, πολλά βιβλία πρόκειται να αφεθούν ελεύθερα για να ταξιδέψουν και να βρουν νέους ιδιοκτήτες, σε διάφορους δημόσιους χώρους των Χανίων.

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!

~~~~~~~Καλωσήρθες στο Bookcrossing!~~~~~~~

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο.
Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου
(σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ
του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing. Επίσης, ρίξε και μια ματιά εδώ
για να σου λυθούν οι απορίες! Bookcrossing

Journal Entry 3 by gia-wk from Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Saturday, May 10, 2008
ήταν το βιβλίο που έτυχα στο wrapped book κατά τη διάρκεια του 3ου συνεδρίου bc στα Χανιά. Είναι ένα βιβλίο που μου χε προκαλέσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον αλλά ποτέ δεν έκανα την κίνηση να το πάρω..και τσούπ να το στα χέρια μου! ευχαριστώ panost (αν και δεν θυμάσαι...τσ τσ τσ )

Journal Entry 4 by gia-wk at Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Friday, June 6, 2014
Με δυσκόλεψε πολύ με τα ονόματα! ευτυχώς είχε σκονάκι με τα ονόματα απο τον panost. Περιγράφει καταστάσεις που βλέπουμε συνέχεια να γίνονται απο τους πολιτικούς μας...και μάλλον γι αυτό δνε μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερα περίεργο. Το πως βρέθηκε το πτώμα στο καφέ το εξηγεί αρκετά νωρίς για μένα και έτσι δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον ως το τέλος.
Θα ετοιμαστεί για απελευθέρωση...

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.