Tappavan kuuluisa

by Ben Elton | Literature & Fiction |
ISBN: 0593048040 Global Overview for this book
Registered by chrisim of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 3/9/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by chrisim from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, March 09, 2008
Eltonin tyyli ihastuttaa ja ärsyttää samanaikaisesti. Tätä Big Brother -kirjaa on kehuttu paljon, joten ostin (taas kerran huutiksesta)

Takakannesta: "Kymmenen pientä neekeripoikaa todellisuustelevisiossa. Yksi talo. Kymmenen kilpailijaa. Kolmekymmentä kameraa. Neljäkymmentä mikrofonia.

Se on todellisuustelevision arkea. Mutta tämä ei ole: Yksi murha. Lisää tulossa.

Ylikomisario Coleridge ei ole verityöstä yllättynyt. Hän on 55-vuotias vanhan koulukunnan poliisi, joka viettää vapaa-aikansa Shakespearen näytelmiä esittävässä harrastelijateatterissa. Hän olisi itse valmis päästämään päiviltä jokaisen näistä omahyväisistä, sivistymättömistä ja barbaarisen tyhmistä kokopäivänarsisteista, joiden tyhjäpäisyyttä televisio syytää hänen niskaansa.

Yhtä asiaa Coleridge ei kuitenkaan ymmärrä. Kuinka kukaan voi tehdä murhan suljetussa studiossa ja suorassa lähetyksessä, kymmenien kameroiden ja miljoonien silmien edessä? Ja tehdä sen jäämättä kiinni?"

EDIT 9.1.2015 Tappavan kuuluisa sai kunnian olla vuoden ensimmäinen lukemani kirja. Ihmistyypit olivat niin hyvin tunnistettavissa, että tämän näki mielessään tv-jaksoina - vaikken olekaan vuosiin viitsinyt Big Brotheria katsoa. Kirja oli hykerryttävän hyvä. Murhaaja ei paljastunut minulle, joten jännitystä ja kipeää huumoria riitti loppusivuille asti.

Released 4 yrs ago (1/10/2015 UTC) at Hervannan kirjasto, kirjanvaihtokori in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Uudenvuodenlupaukseni mukaan aktivoidun vuonna 2015 vapauttamaan kirjoja. Uuden kirjahyllyn järjestely on vielä kesken, mutta näin alkuun pieni pino lukemiani kirjoja lähtee vapauteen.

Lukuiloa löytäjälle!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.