Presidentens valg

by Anne Holt | Mystery & Thrillers |
ISBN: 8281430737 Global Overview for this book
Registered by shimi of Nordre Aker bydel, Oslo fylke Norway on 2/8/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by shimi from Nordre Aker bydel, Oslo fylke Norway on Friday, February 8, 2008
Omtale:
Oslo, mai 2005. Den første kvinnelige amerikanske president, Helen Lardahl Bentley, ankommer Norge. Hun er på besøk for å feire grunnlovsdagen i landet slekten hennes en gang forlot. Besøket utløser hendelser som er hemmeligstemplet av både norske og amerikanske myndigheter helt fram til 2055. Voldsforsker og ekspert i kriminalpsykologi Inger Johanne Vik og etterforsker Yngvar Stubø, blir involvert i saken. Dette er den tredje romanen med Vik og Stubø i hovedrollene. © DnBB AS

Lydbok kjøpt på salg på Norli bokhandel i dag. Skal få reise til noen som kanskje setter pris på en lydbok! :)

Journal Entry 2 by shimi from Nordre Aker bydel, Oslo fylke Norway on Saturday, March 29, 2008
Denne lydboka reiser som en overraskelse til Sverige i dag, som takk for den flotte pakken jeg fikk for en stund siden! Håper den faller i smak!

Jeg hører på denne boka selv for øyeblikket (lastet over på iPod), og har kommet omtrent halvveis. Jeg oppdaterer med hva jeg synes her når jeg er ferdig (men jeg bruker ganske lang tid på lydbøker).

Edit 16/4-08: Nå har jeg endelig hørt ferdig denne boka! Og jeg må innrømme at det er den første Anne Holt-boka jeg faktisk har blitt ferdig med (har begynt på to tidligere, men de leste jeg aldri ut)... ideen bak Presidentens valg er faktisk veldig god, men det jeg “leste” klarte ikke helt å innfri. Særlig var det en stor usannsynlighet som var veldig vesentlig for handlingen som gjorde det hele veldig lite troverdig for meg, og historien var heller ikke så spennende som jeg håpet den ville være. Mot slutten forventet jeg meg et klimaks som aldri kom, og det tok slutt egentlig før jeg fikk tenkt meg om. Men jeg har i alle fall blitt ferdig med en Anne Holt-bok, så det er jeg fornøyd med!

Journal Entry 3 by Alvhyttan from Nora, Västmanland Sweden on Thursday, April 3, 2008
Åh så glad jag är!
Jag har just lyssnat klart på en ljudbok som jag lånat på biblioteket, så ikväll ska jag börja lyssna på den här boken. Såg att den här boken nyss kommit ut på svenska och funderade på att köpa den, men det här är tusen gånger bättre: ljudbok på orginalspråket.
Tack snälla, snälla shimi!!! :)

Journal Entry 4 by Alvhyttan from Nora, Västmanland Sweden on Wednesday, April 30, 2008
Jag lyssnade på den här boken staxt efter att jag fick den och jag tycker att den var god underhållning för mig. Den är väl ingen stor litteratur men den var tillräckligt spännande för att jag skulle släppa tankarna på andra saker som stressar mig och det är vad jag behöver nu. Tack snälla shimi!!! :)

Boken reser vidare idag.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.