Rakkaat

by Tytti Parras | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/6/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, February 06, 2008Salamanteri-pokkari vuodelta 1981. Alunperin kirja ilmestynyt jo vuonna 1970.

Takakannesta:

"Edellisen sukupolven mielestä on luonnotonta asua kolmen ihmisen avoliitossa: kolme saman peitteen alla ja joukon jatkona kaksi lasta. Sen mielestä on tyhmää jättää opinnot ja kunnolliset ammatit.

Tytti Parras kuvaa vahvasti ja koskettavasti nuoria ihmisiä, jotka haluavat löytää juuri itselleen sopivan tavan elää. He haluavat merkitseviä, rehellisiä ihmissuhteita; he ovat saaneet tarpeekseen hengettömistä yhteiselämän kaavoista ja yhteiskunnallisen kiipimisen malleista , joita seuraamalla elämä tuntuu lipuvan ohi kenenkään sitä edes elämättä."Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, January 04, 2018
Tartuin tähän pitkään hyllyssäni lojuneeseen kirjaan etsittyäni Helmet-haasteeseen -60-luvusta kertovaa kirjaa. Tämä oli pettymys, suorastaan pitkästyttävän tylsää luettavaa. En tiedä, kuinka kattavan kuvan ajankohdasta kirja antaa, mutta huomasipa ainakin sen, etteivät polyamoriset suhteet tai lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ole mitään uusia aikamme ilmiöitä. Ja ihan samalla tavoin kuin nykyisinkin, nuoret aikuiset -60-luvulla hapuilivat otetta elämäänsä ja kritisoivat yhteiskunnan sovinnaisia malleja.

#3 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Friday, January 05, 2018

Released 2 yrs ago (1/5/2018 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vapautui vuoden ekassa tamperelaisten BC-tapaamisessa Bistro Venlassa.

Journal Entry 4 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, January 05, 2018
Poimin matkaani miitistä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.