Inferno op zee (Dirk Pitt thriller)

by Clive Cussler | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 0425204049 Global Overview for this book
Registered by wingBarbjewing of Gouda, Zuid-Holland Netherlands on 1/20/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBarbjewing from Gouda, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, January 20, 2008
NBD|Biblion:
Tijdens haar maidentrip breekt er brand uit op het luxe cruiseship Emerald Dolphin. Spoedig daarna zinkt het. Gelukkig zijn de onverschrokken Dirk Pitt en zijn collega's van de NUMA (National Underwater and Marine Agency) met hun onderzoeksschip Deep Encounter in de buurt. Zij redden de meeste passagiers onder wie Kelly Egan, de mooie dochter van de uitvinder van de hypermoderne motoren van het schip. En dat is nog maar het begin van dit nieuwe avontuur waarin Pitt (inmiddels met grijzende slapen) en de zijnen het op moeten nemen tegen een monsterachtige oliebaron en werkelijke monsters van lang vervlogen tijden. En passant ontdekken zij dat de Vikingen de Hudson Rivier op zijn gevaren, en een werkende onderzeeer uit de tijd van Jules Verne. Een heerlijk spannend en ontspannend jongensboek voor volwassenen met helden, boeven, monsters, een mooie vrouw die gered moet worden, veel actie, gevechten, ontvoeringen, complotten en wat verder nodig is voor een goede actie- en avonturenroman. De auteur is oprichter van de National Underwater & Marine Agency (NUMA) en schreef zo'n twintig avonturenbestsellers, de meeste met Dirk Pitt in de hoofdrol.

Journal Entry 2 by wingBarbjewing at Jumbo Leyweg in Den Haag, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, April 19, 2009

Released 12 yrs ago (4/19/2009 UTC) at Jumbo Leyweg in Den Haag, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!

Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een bekende geven om te lezen, of zomaar in het wild ergens achterlaten, zodat iemand anders het kan vinden. Bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen. Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl.

Trouwens, je kunt je gratis (en anoniem) registreren als bookcrosser, dan kun je een eigen boekenplankje bij gaan houden. Als je dat doet, wil je mij, Barbje, dan als referring member opgeven? Dan kan ik zien dat je lid bent geworden!

Veel plezier met het boek en Bookcrossing!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.