De vuist van god

by Frederick Forsyth | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by LenaLena of Hoevelaken, Gelderland Netherlands on 11/10/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by LenaLena from Hoevelaken, Gelderland Netherlands on Saturday, November 10, 2007
De Westerse inlichtingendiensten hebben er in de loop der jaren alles aan gedaan om te voorkomen dat Irak de beschikking zou kunnen krijgen over wereldbedreigende wapens. Talloze malen werden verdachte transporten onderschept. Maar nu zijn er steeds meer aanwijzingen dat Saddam Hoessein desondanks een ultiem vernietigingswapen heeft weten te ontwikkelen.
Als in Brussel dr. Gerry Bull wordt vermoord, hebben de geheime inlichtingendiensten van zowel Amerika als Engeland en Israël het overtuigende bewijs in handen. Dr. Bull was niet alleen een briljante wetenschapper, maar tevens 's werelds beste wapenexpert, van wie algemeen bekend was dat hij voor Irak werkte.
De conclusie wordt pijnlijk snel duidelijk: Saddam Hoessein beschikt over een verschrikkelijk wapen, dat wordt aangeduid met Qubth-ut-Allah, De Vuist van God. De wereld staat aan de vooravond van een niet meer af te wenden, allesvernietigende oorlog...

Journal Entry 2 by OBCZ-Hartlooper from Utrecht, Utrecht Netherlands on Saturday, November 10, 2007
Komt in het kastje te staan.

Journal Entry 3 by OBCZ-Hartlooper at Hartloopercomplex, Ledig Erf in Utrecht, Utrecht Netherlands on Saturday, November 10, 2007

Released 12 yrs ago (11/10/2007 UTC) at Hartloopercomplex, Ledig Erf in Utrecht, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

In het kastje in de salon.

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing on Thursday, May 15, 2008
Op weg naar de Twentse Schouwburg voor het toneelspel Inside Out. De twee actrices zijn laaiend enthousiast over het succes van Ayaan Hirsi Ali. Dan komt de 'paspoortaffaire' en verlaat Hirsi Ali Nederland. Een van de actrices trekt zich dit zo erg aan dat zij depressief wordt en overlijdt.
Voor mijn vrouw en ik naar de Schouwburg gaan besluiten we impusief te gaan eten bij Sam Sam aan de Oude Markt in Enschede. Mijn vrouw geeft mij het boek De vuist van God en het boek doorbladerend aan de stamtafel lijkt mij dit een mooi boek.
Een verhaal over een niet te lang geleden gebeurtenis die de wereld in zijn greep hield. Spannend gemaakt door de rol van de hoofdpersoon die spion is in Irak. Verhelderend verhaal omdat je nu veel details tegenkomt die nog onbekend waren.

CAUGHT IN ENSCHEDE NEDERLAND

Journal Entry 5 by Saskiap from Dubai, Dubayy (Dubai) United Arab Emirates on Friday, September 12, 2008
Mijn moeder (die het gevonden had) heeft het naar me opgestuurd in Dubai.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.