Δείξτε νεότεροι, ζήστε περισσότερο με 3 απλά βήματα

by Nicholas Perricone | Health, Mind & Body | This book has not been rated.
ISBN: 0446695912 Global Overview for this book
Registered by aris1 of Nea Smirni - Νέα Σμύρνη, Attica Greece on 10/28/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by aris1 from Nea Smirni - Νέα Σμύρνη, Attica Greece on Sunday, October 28, 2007
This is a greek edition for "The Perricone Promise: Look Younger, Live Longer in Three Easy Steps". The greek cover is shown on the left.

ΓΙΝΕΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΣΕ 28 ΗΜΕΡΕΣ!

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ PERRICONE για να δείξετε νεότεροι και να ζήσετε περισσότερο θα σας χαρίσει ένα νεανικότερο, υγιέστερο σώμα και νου. Ολοκαίνουρια και εύκολη στην εφαρμογή της, η εμπειρία αυτή που διαρκεί λιγότερο από 28 ημέρες θα αλλάξει τη ζωή σας!

Στο best-seller του, Ρυτίδες-Πρόληψη και Θεραπεία με φυσικά μέσα, ο Dr Nicholas Perricone αποκάλυψε τα μυστικά της νεανικής, τέλειας επιδερμίδας.
Τώρα μας δείχνει ότι η ομορφιά δεν είναι μια «επιδερμική» υπόθεση, παρουσιάζοντας ένα επαναστατικό πρόγραμμα που συμβάλλει στην αντιστροφή της διαδικασίας της γήρανσης – εσωτερικά και εξωτερικά. Προχωράει πέρα από την εξάλειψη των ρυτίδων και την επαναφορά της νεανικής εμφάνισης προσφέροντας ένα πρόγραμμα σε τρία βήματα που θα σας βοηθήσει να φαίνεστε και να αισθάνεστε 10 χρόνια νεότεροι!

Διατροφή – Καλλυντικά προϊόντα – Συμπληρώματα διατροφής είναι τα τρία απλά βήματα που προτείνει να ακολουθήσετε ο Dr Perricone στο πρόγραμμα του.

Ξεχάστε τα νυστέρια και τις επιβλαβείς χημικές ουσίες, ακολουθήστε το πρόγραμμα του
Dr Perricone και επαναφέρετε τη νεότητα σας!

** Τα προϊόντα του Dr Perricone καθώς και άλλα επώνυμα προϊόντα που περιέχουν τα συστατικά που προτείνει διατίθενται στην ελληνική αγορά.
Journal Entry 2 by okyrhoe from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, October 29, 2007
Οταν πηγαίνω στο βιβλιοπωλείο και βλέπω τους δεκάδες τίτλους στο ράφι με παρόμοιο θέμα, κάτι παθαίνω... Το καθ'ένα υπόσχεται οτί περιέχει ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ μυστικό για την μακροζωία, η τουλάχιστον για να φαινόμαστε νεότεροι απ΄ότι πραγματικά είμαστε.

Για να δουμε τι ακριβώς θα μας αποκαλύψει ο κύριος Perricone....

Θα τα ξαναπούμε σε 28 μέρες όταν θα είμαι 10 χρόνια νεότερη. Ακόμα καλύτερα σε 56 μέρες όταν θα είμαι 20 χρόναι νεότερη. Ίσως τότε θα μπορέσω να προσκαλέσω σε δείπνο -και ότι άλλο προκύψει- τον 20χρόνο πού έχω βάλει στο μάτι.

Σοβαρά τώρα, γιατί μόνο 28 μέρες/10 χρόνια?? Δεν επαναλαμβάνεται το φαινόμενο??

Journal Entry 3 by Artemisss from Dionysos - Διόνυσος , Attica Greece on Tuesday, November 06, 2007
Το δανείζομαι από την okyrhoe.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.